UFC 247 live stream: het horloge Jones vs Reyes overal vanavond

Wie houdt van een zwaargewicht dual voor de leeftijden worden hier voor Jones en Reyes, iedereen scherp te kijken naar dominantie in de flyweight-afdeling kan niet missen Valentina en Chookagian en dan zowel van de gevechten zal worden gevolgd door een rijkdom aan talent.

UFC-247 – waar en wanneer?
Terwijl de titel strijd is vanzelfsprekend gaan de meest spannende onderdeel voor de meeste fans van de sport, er zijn een paar andere wedstrijden te krijgen amped over.
P2P Verkeer
Onbeperkte Bandbreedte

Je kunt afstellen op om te kijken naar alle van de actie, met inbegrip van voorlopige gevechten op zaterdag 8 februari om 8 uur ET / 5pm PT.
Terwijl dat lijkt een oneerlijke observatie tegen Reyes, een ongeslagen vechter die KO ‘ed ex-kampioen Chris Weidman’ terug in 2019, hij is tegen een man met een iets ongelooflijk UFC geschiedenis.
Tune in om te kijken UFC 247 online en u zult waarschijnlijk hoor commentaar op Jones en zijn verwacht te winnen. Op dit moment zitten op een 25-1 record (zijn enige verlies wordt diskwalificatie), Jones is de #1 pond-voor-pond vechter in de UFC en heeft meerdere records in zijn gewichtsklasse voor de meest titel verdediging, de meeste overwinningen en de langste winning streak.
Terwijl de kansen niet precies in Reyes is verkregen, als hij trekt uit dit win het zal de geschiedenis in gaan als één van de beste MMA-gevechten in de geschiedenis – meer dan genoeg reden om de vangst van een UFC 247 live stream.
Nodig meer redenen? Valentina Shevchenko. De vrouwen vlieggewicht kampioen is het voeden van haar weg door haar divisie, snel opraken van goede vechters en net als Reyes, Valentina ‘ s concurrent Katlyn Chookagian zal het heel moeilijk worden ingedrukt om trek te winnen.
Klaar om te vangen alle actie? Scroll naar beneden om uit te vinden alles wat u moet weten over het kijken naar een UFC-247 live stream, ongeacht waar in de wereld je ook bent.

Live stream UFC 247 van buiten uw land
Als je een grote UFC fan proberen te vangen van de actie van de UFC 247, maar zijn niet in het land om naar te kijken als het gebeurt, dan zult u waarschijnlijk vinden de dekking is geo-geblokkeerd. U kunt proberen met behulp van een VPN – voor het wijzigen van uw IP-adres naar een land waar de gevechten worden uitgezonden en bekijk deze hoofdkaart net alsof je weer thuis.

Onbeperkte bandbreedte
Browsen Particulier
Hotspot Shield
Express VPN-12 maand

Hoe om te kijken naar UFC 247 online in de VS uitsluitend op ESPN

60
Aantal plaatsen
En maak je geen zorgen als je wilt pak de pay-per-view, maar gaat buiten de VS wanneer het op. Blader omlaag op de pagina een beetje te ontdekken hoe je een VPN gebruiken om te kijken naar een UFC 247 live stream vanuit het buitenland.
Voor iedereen boven de in Australië, de plaats om het hoofd voor uw UFC 247 live stream is Main Event. Je moet vork uit .95 om te grijpen van de PPV hier, maar die krijgt u toegang tot het gehele evenement.
Jon Jones kwam in de Octagon terug in juli 2019. Hij versloeg Thiago Santos in een ronde 5 besluit. Als voor Reyes won hij twee gevechten terug in 2019, één in oktober en één in Maart. De meeste merkbaar, Reyes nam populaire fighter Chris Weidman ‘ te winnen door een eerste ronde knock-out.
Begin Van De Voorrondes:
Km Johns V Mario Mautista (Bantamgewicht)

Live stream UFC 247 in het verenigd koninkrijk


ESPN+ is uw plek om te kijken in de VS, vindt u meer informatie over ONS streaming en het andere land en de opties hieronder.
Lauren Murphy V Andrea Lee (Vrouwen Vlieggewicht)
Alex Morono V Kalinn Williams (Weltergewicht)
Op de top van zijn kunnen streamen van het evenement van vanavond. Een abonnement op ESPN+ wordt de toegang tot meer dan 20 exclusieve live UFC Gevecht Nachten, naast het originele content, met inbegrip van Dana White ‘ s Contender Series, UFC Bestemd, en Ariel & The Bad Guy, plus klassieke gevechten, herhalingen, en er is ook het voordeel van een minder advertenties.

IPVanish 1 Jaar

De vangst van een UFC 247 stroom in Australië

Een van de beste up-and coming MMA vechters, Reyes is momenteel ongeslagen en snel racking up wint. Hij is bekend geworden door zijn bliksem snelle kicks en massale knockouts, als hij weet te vangen Jones uit zijn hoede zijn, zou het de strijd van de tien jaar, zo niet een leven lang.
Alles – de #1 best-VPN –
Compatibele apparaten

Stream UFC 247: Jones vs Reyes in Nieuw-Zeeland

Zoals gebruikelijk, is de belangrijkste kaart zal beginnen vrij laat/vroeg in het verenigd koninkrijk om 3 uur dus zorg ervoor dat u zich hierop voor te bereiden. Als dat een beetje te laat voor u, maak je geen zorgen als BT Sport biedt ook een spoiler-vrij replay pagina die u zal toestaan om te kijken naar de volledige UFC 247 kaart op uw gemak. Wilt kijken naar alle MMA actie weer? Nou, je kunt als het netwerk af te spelen op de volledige evenement op BT Sport 2 begin om 10 uur op zondag nacht.
Voor degenen die niet erg vindt om in slaap te vangen alle actie in UFC 247, BT Sport ook een live stream van de andere gevechten op de BT Sport app en op de website. En vergeet niet dat je nu kunt krijgen BT Sport zonder een enorme inzet, dankzij de € 25 maandabonnement.
Degenen die zich eerder hebben ingeschreven op ESPN+ zal een iets andere route. Dit betekent dat het kopen van de PPV recht op een vergoeding van .99.

UFC 247 kaart: Wie aan het vechten is vanavond?

Gelijktijdige verbindingenDekking in Australië zal beginnen op zondag, 9 februari om 2 uur) AEDT dan zal herhalen om 8 uur en vervolgens elke 6 uur, vanaf 6 uur in de ochtend, voor het geval je het gemist in de nacht. Andre Ewell V Jonathan Martinez (Bantamgewicht)Belangrijkste Kaart:
Jon Jones V Dominick Reyes (Licht Zwaargewicht)Uiteraard is de stand van de strijd hier is het main event Jon Jones vs Dominick Reyes. Veel etiketteren dit als een gedaan strijd, met de kans op Jones nemen van de overwinning bijna zeker voordat de wedstrijd begint.Uw opties voor het bekijken van het geval afhangen van het al of niet heb je al gedoken in en kocht een abonnement op ESPN+. Als u, dan de voor de hand liggende manier om te gaan is met een UFC-Bundel, kost je .98. Terwijl dat klinkt misschien als veel, dat is niet alleen voor u de UFC 247 PPV, maar je krijgt een jaar lang een abonnement op ESPN+ (dat zou normaal kost alone). Twee ongeslagen licht zwaargewicht groten der aarde, een gevreesde vrouwen vlieggewicht kampioen en een zwaargewicht winnaar onder dreiging van het verliezen van zijn riem – een UFC-247 live stream is op zoek als een die niet mag worden gemist.
De belangrijkste kaart zal kick-off om 4 uur, maar als u wilt vangen alle van de actie, begin van de voorrondes beginnen om 12.30 uur. U kunt vangen dit main event van 4 uur op de zondag. Echter, Sky Arena omvat niet de voorrondes.Juan Adams V Justin Tafa (Zwaargewicht)

UFC 247 FAQ: alle informatie die je nodig hebt

Wat is er zo spannend aan UFC 247?

Als u wilt kijken naar de gehele evenement, heb je twee opties. Ofwel, je krijgt een UFC Gevecht Voorbij. Of je download een VPN en proberen en kijken UFC 247 online uit andere landen streaming service.
Plus, als u zich aanmeldt voor een jaar van ExpressVPN, krijg je 3 maanden extra GRATIS en een nogal lekker 49% korting op de normale maandelijkse tarief.

Die Jon Jones en Dominick Reyes?

Valentina Shevchenko heeft zijn domineren de vrouwen vlieggewicht division en vele fans verwachten hetzelfde lot in haar duel met Chookagian als Jon Jones met Reyes – een dominante winnen.
Als je een BT Sport abonnee, maar zelf buiten het verenigd koninkrijk en de wil om af te stemmen op, het is makkelijk te doen met een handige tool – gewoon pak een VPN en volg de aanwijzingen hierboven om de live stream van de actie.
Heel wat als het gebeurt – een abonnement op ESPN+ wordt de toegang tot meer dan 20 exclusieve live UFC Gevecht Nachten, naast het originele content, met inbegrip van Dana White ‘ s Contender Series, UFC Bestemd, en Ariel & The Bad Guy, plus klassieke gevechten, herhalingen, en er is ook het voordeel van een minder advertenties.

Wie is de favoriete om te winnen van de Jones vs Reyes vechten?

UFC 247 zal de kick-off van vanavond in het Toyota Center in Houston, Texas.

Wat zijn de andere hoogtepunten van UFC 247?

Als je puur wilt zien van de belangrijkste kaart, is het tijd om af te stemmen is 10 ET, 7pm PT en 3 uur GMT. Voor de voorrondes, moet u afstemmen op rond 8 pm ET, 5pm PT en voor degenen die in het verenigd koninkrijk 1 uur GMT.
Hotspot Shield 2 Jaar
Proefperiode

Wanneer ben Jones en Reyes laatste stap in de ring?

BT Sport heeft de exclusieve uitzendrechten voor de UFC in het verenigd koninkrijk en Ierland. Echter, het goede nieuws voor de abonnees is dat in tegenstelling tot het verleden UFC evenementen, de kaart zal niet worden PPV, met alle actie die wordt weergegeven zonder extra kosten op BT Sport 2.

Wat doet een UFC-fan ontvangen met hun ESPN+ abonnement?

Dominigo Pilarte V Reis Newson (bantamgewicht)