Waarom de Fujifilm X100V is een betere straat fotografie camera dan mijn iPhone 11 Pro

Hebben we echt nog moet compact camera ‘ s in 2020? Immers, de iPhone 11 Pro is een van de beste reis-camera ‘s ooit gemaakt en smartphones in het algemeen hebben geleverd een Terminator-achtige Dag van het Oordeel op de point-en-shoot camera’ s. Maar de Fujifilm X100V heeft een tijdige herinnering die speciale camera ‘ s, zelfs compacts, kan nog steeds van essentieel belang fotografie tools. Ja, zelfs in het tijdperk van de ongelooflijke telefoon camera ‘ s.

Hoe dat zo? Nadat hij een paar uur met de Fujifilm X100V – en een beetje meer met zijn voorgangers kan ik zeggen dat het dichterbij komt dan iets aan de verpakking traditionele camera sterke punten in een pocket-friendly form factor. Als mijn iPhone vaak voelt het alsof de fotografische equivalent van het krijgen van een Uber, de X100V is zoals scheuren rond landweggetjes in een Mazda MX5.

Fujifilm X100V

(Image credit: de Toekomst)

Dit is minder een debat over de rechtstreekse kwaliteit van de afbeelding – heb ik nog niet heb al lang genoeg met de X100V om definitieve uitspraken te doen over dat nog maar meer over de X100V als een concept en straat fotografie sidekick.