Bose is een uitstekende noise-cancelling hoofdtelefoon dalen naar de laagste prijs ooit

De Bose QuietComfort 35 II noise-cancelling hoofdtelefoons hebben geraakt met hun laagste prijs bij Amazon, het maken van deze fantastische blikken betaalbaarder dan ooit.

Net op tijd voor Valentijnsdag, deze prijsverlaging geldt voor het ophalen van rose-goud-model, dat combineert romantische metallic roze hardware met een zachte witte vulling (als u wilt dat het zwart of zilver modellen die u zult hebben om de schaal uit de volle prijs).

Meestal $349, Amazon heeft gesneden de prijs van de rose-goud Bose koptelefoon voor slechts $220 – dat is een enorme besparing van $129 en een vermindering van 37%. (Niet in de VS? Scroll naar beneden voor de beste Bose QC35 II prijzen in uw regio.)

Vandaag de dag is het beste Bose QC35 II-koptelefoon deal

Bose QC35 II: $349.99 $220 bij Amazon
Op tijd voor Valentijnsdag, Amazon heeft de top-rated Bose V35 II-koptelefoon te koop voor slechts $220. Deze draadloze hoofdtelefoon biedt twee niveaus van actieve ruisonderdrukking en zorgen voor maximaal 20 uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

De Bose QC35 II zijn enkele van de beste noise-cancelling hoofdtelefoon in de wereld, en ondanks dat het een wat ouder nu, nog steeds bieden toonaangevende prestaties.

Dat is de reden waarom we bekroond met de draadloze hoofdtelefoons vier van de vijf sterren in onze Bose QC35 II review – met hun goed-gebalanceerd geluid, comfortabele pasvorm, en noise-cancelling smarts, ze zijn geschikt voor casual luisteraars, pendelaars, en muziekliefhebbers.

Ingebouwde ondersteuning voor Google-Assistent en Alexa betekent dat u kunt uw muziek afspelen hands-gratis, evenals het gebruik van uw hoofdtelefoon te vragen uw stem assistent lees je het laatste nieuws, herinneringen toevoegen aan uw agenda en de controle van uw smart home apparaten.

Niet in de VS? Check out de beste Bose QC35 II prijzen in uw regio hieronder: