De Samsung Galaxy S20 landt morgen – wat zijn de vijf beste alternatieven?

Onbeperkt minutenGeen contract
Uiteraard, terwijl we hebben gezien lek na lek naar de punt van bijna het kennen van het apparaat van binnen en van buiten, we weten niet precies wat de Galaxy S20 gaat zien. Het zou ons te verrassen en kom uit uitzonderlijk betaalbare of zelfs net zo goed de hoge prijs maakt het niet zoveel uit (we kijken op je iPhone 11 Pro).
Die tijd van het jaar is snel terug te komen in het rond. In de carrousel van de telefoon lanceert elk jaar, Samsung heeft de neiging te lopen op de catwalk eerste, buigen de nieuwe ontwerpen, specificaties, functies en lieve god hopelijk niet slofies, voordat iemand anders.

Samsung Galaxy S9 Plus… Eenvoudige Mobiele Telefoons Van Samsung,… Samsung Galaxy S9+ Plus… Samsung Galaxy S9 Plus G965… Toon Meer Aanbiedingen Divider
1. Samsung Galaxy S10 Plus aanbiedingen: Teksten:

2. Huawei P30 Pro aanbiedingen:

3. iPhone 11 aanbiedingen:

Samsung Galaxy A71: op e2save | Vodafone | £25 vooraf | 5 GB data | Onbeperkt minuten en teksten | £24u
Dit gaat niet om de keuze voor mensen op zoek naar de S20 vanwege de specs. In feite, dit is de zwakste van alle telefoons op deze lijst. Echter, het is veel goedkoper en toch biedt de ervaring van een Samsung telefoon in 2020. Het een ding om op te merken is dat de A71 is nog in de pre-order fase dus u moet even wachten voordat je het.
Bekijk De Deal

4. OnePlus 7 Pro aanbiedingen:

Onbeperktteksten

5. Samsung Galaxy A71 aanbiedingen:

OnePlus 7 Pro: bij Drie | £29 upfront | 100GB data | Onbeperkt minuten en teksten | £37pm
Het is onwaarschijnlijk dat het apparaat dat je geacht tegen de Galaxy S20, OnePlus heeft een neiging om te vervagen in de achtergrond na alle. Echter, de OnePlus 7 Pro is momenteel één van de beste smartphones op de markt met enkele geweldige specificaties, een uitstekende weergave, en sommige vernieuwen tarieven zelden gezien. In feite, afgezien van de camera, dit is waarschijnlijk naast het Apple iPhone-11 geven de meeste concurrentie in termen van specs.
Bekijk De Deal

Galaxy S10 128GB Republiek Draadloze ONS Geen contract Onbeperkt minuten
Onbeperktteksten
1GBdata Teksten:
+ Onbeperkt Wi-Fi Sms ‘ En Gegevens:
+ Onbeperkt Wi-Fi-gegevens Galaxy S10+ 128GB Geen contract 500 minuten
1000teksten
2GBdata Oproepen:
de VS en 60+ landen Teksten:
de AMERIKAANSE en internationale nummer