Mogelijk heeft Lenovo net uitgelekte een Ryzen 9 U-serie chip die Intel kronkelen

Het is mogelijk dat het “Up-to-AMD Ryzen 9” op de duitse website is gewoon verkeerd, dan. Als de US pagina is alleen notering tot de AMD Ryzen 7 4700U – dat is zelfs niet de meest high-end processor die is aangekondigd – het is moeilijk te geloven dat het betekent dat het Ryzen 9 de chip aanwezig is.
Als een AMD Ryzen 9-processor is de straat op, kunnen we mogelijk een dunne en lichte laptop veel dikker en meer krachtige gaming laptops als het gaat om de prestaties van de CPU. Denk over het – een dunne en lichte machine die je gemakkelijk kan dragen in je rugzak die je kunt doen een aantal zware videobewerking met. Nu, hier bij TechRadar we gewoon schrijvers en foto-editors, maar we denken dat mensen die nodig hebben om te doen wat zware werk zou graag iets langs deze lijnen.