Nieuw-Zeeland vs India live stream: het horloge 3e ODI 2020 cricket match overal

Na hun run naar de wk-finale van vorig jaar, Nieuw-Zeeland hebben wederom aangetoond waarom ze zo een kracht moet worden gerekend met ODI cricket door het winnen van de huidige serie met de in-vorm India. Mis geen moment van de 3e en laatste wedstrijd met onze Nieuw-Zeeland vs India ODI-serie live stream gids.

Nieuw-Zeeland vs India ODI-serie – waar en wanneer

De data, tijden en locaties voor de drie-match, dag/nacht ODI-serie zijn als volgt:

1e ODI Nieuw-Zeeland won met 4 wickets

2e ODI Nieuw-Zeeland won met 22 runs

3e ODI Bay Ovaal, Mount Maunganui, 11 februari

Elke wedstrijd begint om 3 uur ‘ s middags NZDT plaatselijke tijd, dus dat is een 7.30 uur IST morgen van start gaan voor de fans afstemming van India en een vroege 2am GMT start voor de folk afstemming van het verenigd koninkrijk.

Deze serie markeert Nieuw-Zeeland het eerste ODI actie omdat hun pijnlijke Super Over de nederlaag in de wk-finale naar Engeland vorig jaar, en hun twee overwinningen tegen India in de afgelopen week is gebleken dat het pure talent en competitieve aard van de zijkant.