Samsung Galaxy S geschiedenis: van de iPhone copycat om schitterende design

Ze lijken op hun voorgangers, en verbeteringen zijn subtiele tweaks plaats van revolutie.
Wat Samsung niet doen is net zo belangrijk, dat wel. De Galaxy S9 familie heeft hoofdtelefoon aansluitingen, momenteel aan het verdwijnen van de telefoons zo als ze zijn gemaakt van dure zeldzame elementen. En er is geen uitsparing in de display.
Wanneer de Galaxy S8 aangekomen, zeiden we: “wow”. 2018 de Galaxy S9 familie veroorzaakt een meer afgewogen reactie. De Galaxy S9 en de Galaxy S9 Plus zijn goed, geweldig zelfs, maar ook vertrouwd.
De camera aan de achterkant kunt schakelen tussen twee diafragma-instellingen. Deze nog niet gezien sinds de Nokia N86 bijna 10 jaar eerder, maar heeft slechts een lichte scherpte voordelen voor uw foto ‘ s.
Dat gezegd hebbende, het heeft ook ons brengen AR Emojis, een beetje rommel op Apple ‘ s Animojis. Laten we niet geven van Samsung te veel krediet.
Bij de lancering van de Galaxy S9 kosten 9 (£739, $AU1199), de S9 Plus 0 (£869, $AU1349).
En terwijl de S9 Plus heeft een geweldige 2x zoom camera, dit brengt het aan de verwachte normen voor de tijd. De speaker upgrade was nog een achterstallige wijzigen. Samsung werkte met de AKG toevoegen ingebouwde luidsprekers aan de S9 telefoons, met 30% van het volume boost en stereo geluid voorzien door de secundaire luistergedeelte chauffeur.
Vroege rapporten suggereren de vroege verkoop waren langzamer dan de S8 is, hoewel dit kan worden naar een algemene vertraging in de telefoon sales in het algemeen. Samsung moet mogelijk maken bolder beweegt in 2019.
De vingerafdruk was ook verplaatst naar een meer ergonomische positie. Samsung toonde echte aandacht en terughoudendheid met de S9 en S9 Plus.