Volvo ‘ s nieuwe XC40 Opladen SUV is zo stil, je hoort een takje breken

Volvo heeft nog nooit koeler dan nu. Als een bedrijf zijn, het lijkt in grote vorm en het draaien van een winst. Er zijn een aantal grote auto ‘ s in het huidige model assortiment met meer te komen, plus grote plannen voor elektrificatie en, ja, nog meer veiligheid biedt. Volvo heeft ook toegezegd voor het einde verkeersdoden in een van de auto ‘ s dit jaar, dus 2020 is een big deal, en de op handen zijnde komst van de nieuwe all-electric XC40 Opladen SUV is het verkrijgen van de bal aan het rollen.

TechRadar bezocht Volvo Cars HQ onlangs, op de rand van Göteborg en er was genoeg te zien. Zoals je zou verwachten, er werd veel over veiligheid, en heel veel over de elektrificatie, maar er was ook het sorteren van de Scandinavische eigenzinnigheid, dat maakt de zweedse merk zo aantrekkelijk voor veel autokopers. Waar anders, zou u bijvoorbeeld vinden van een nieuwe auto met een indicatie van geluid afkomstig van een takje breken?

Volvo XC40 Recharge

(Image credit: Volvo)

Jan Ivarsson, senior adviseur technische veiligheid is iets van een Volvo-veteraan te zijn geweest met het bedrijf voor meer dan 35 jaar. Veiligheid is natuurlijk altijd al een groot onderdeel van het Volvo-merk, maar met de elektrificatie komt nieuwe uitdagingen. Het maakte de perfecte plek om te beginnen. Volvo, hij verteld ons, duwen vooruit met plannen te maken om de elektrische auto ‘ s veiliger dan ooit, ondanks de iets andere problemen het geeft hen.

Een leidende hand