Aussie telco underdog Kringen.Het leven is het aanbieden van 20GB voor AU$18 per maand

Grote kanonnen Telstra en Optus hebben gedomineerd in de Australische telecom markt voor zo lang als we ons kunnen herinneren, maar kleinere, meer wendbare bedrijven – vaak met precies dezelfde netwerken – het maken van golven met veel meer concurrentie deals.

Een van deze geweldige aanbiedingen is uit Kringen.Het leven, een geliefd telco in haar thuisland van Singapore, die heeft een agressief te spelen voor de Australische markt door het aanbieden van een SIM-only abonnement met 20GB van gegevens voor alleen AU$18 per maand voor de eerste zes maanden – dat is een korting van $10, – per maand korting op de reguliere prijs. Na die tijd, het keert terug naar het gebruikelijke tarief van AU$28 per maand.

Met dit plan krijgt u onbeperkt nationaal bellen en SMS ‘ en met de mogelijkheid om internationale gesprekken of het toevoegen van een extra 20GB tot uw data tegoed voor een extra maandelijkse vergoeding (van AU$5 en AU$10) bij het afrekenen.

Het grote ding over dit plan is dat er geen lock-in contract, wat betekent dat als het niet gaat werken voor u, u kunt bijl op elk gewenst moment zonder dat opzegging tegen.

Het is vermeldenswaard dat deze deal is alleen voor nieuwe klanten – zich aanmelden door februari 28, 2020 (7pm,) AEDT) en het activeren van uw SIM-kaart voor 31 Maart 2020 om te genieten van deze promotie. Gebruik promotiecode 6 MAANDEN om te genieten van de AU$10 korting op uw maandelijkse rekeningen voor de volgende 6 maanden.

Cirkels.Het leven biedt 20 GB voor $18 p/m voor de eerste zes maanden, dan is $28 p/m

Voor slechts AU$18 per maand, Cirkels.Het leven is het aanbieden van nieuwe klanten met een SIM-only plan op de Optus 4G-Plus-netwerk met 20GB data en onbeperkt lokale gesprekken en teksten – met de mogelijkheid om internationale gesprekken en extra gegevens bij de check-out voor een extra maandelijkse vergoeding. Vergeet niet om de promotionele code 6 MAANDEN bij het afrekenen om uw AU$10 maand korting (voor de eerste 6 maanden). Bekijk De Deal