Beste horror films: de beste films te streamen of te kopen in de VS

Bone Tomahawk - best horror movies
An American Werewolf in London is een briljant stukje horror-komedie, die verdient zijn rechtmatige plek als een cult-klassieker. De film volgt twee Amerikaanse studenten op een ronde van groot-Brittannië, die worden verscheurd door een weerwolf, het doden van een van hen. De overlevende heeft nachtmerries van een weerwolf en opeens visioenen van zijn vriend en anderen overtuigen hem om te breken de weerwolf vloek. Klinkt raar, toch? Het is zeker raar, en nu ook nog. Pop op wat popcorn en gooi deze op voor een iets lichtere tijd in de horror wereld.
We hebben dolen jaar nachtmerries van het kijken naar de beste horror films, en een lijst samengesteld van de beste horror films die je kan kijken vanuit het comfort (en vermeende veiligheid) van uw eigen woonkamer.
Nu, ga zitten en staal jezelf terwijl je nog kan; we wagen diep in de beste horror films die u kunt streamen vandaag.
Annihilation - best horror movies
Image Credit: Netflix / Skydance Media (Image credit: Netflix)Vernietiging
Annihilation is een sci-fi voldoet aan horror film gebaseerd op de populaire serie van de boeken van Jeff VanderMeer, De Zuidelijke Bereiken trilogie. Het volgt een groep wetenschappers als ze dapper verkennen van de in quarantaine Gebied X, waar een vreemde magnetische veld veranderd is alles wat ze weten over de natuurlijke wereld. Gruwelijk en mooi in gelijke mate, dit is een film die je echt moet rond te kijken als je dat nog niet hebt gedaan. Stream op Hulu nu

Scott Derrickson misschien wel een Wonder maestro, maar nu sneed hij zijn tand op horror films – en groten aan. Sinister is op zijn best een griezelig hart-loswringend film gericht op een ware crime schrijver die verhuist naar een nieuwe woning en vindt een doos van Super 8 snuff-films. De film neemt zijn tijd om te vertellen van zijn verhaal, maar als het gebeurt, het is nogal gruwelijk. Ethan Hawke speelt de auteur ontdekt dat het huiveringwekkende geheim, het verhogen van deze boven de gemiddelde horror garen.
Image Credit: Paramount (Image credit: Paramount)

Rosemary ‘ s Baby

Als we niet het tellen van Alfred Hitchcock ‘s Psycho, Rosemary’ s Baby is waarschijnlijk een van de meest belangrijke horror films aller tijden. Roman Polanski ‘ s genadeloos donkere verhaal van een denkende moeder en de malevolence dat overkomt haar is een klassiek door een maatregel, ook het verdienen van een prestigieuze plaatsing in het National Film Registry in de Bibliotheek van het Congres. Als je nog nooit hebt bekeken Polanski gruwelijke film, het zinkt in een diepe en donkere gebied en dat is nog steeds zenuwslopend zelfs 50 jaar na de eerste release.
Zuid-Korea is op een rol als het gaat om de horror films, met de Trein Naar Busan één van haar recente best. De plot is ingenieus: buiten het medeweten van het openbaar een zombie-uitbraak is er in Seoul. We zien dat het effect op dit op een snelle trein naar Busan, waar de uitbraak neemt de voortrazende trein en dreigt al de passagiers aan boord. Dit is een van de meest hectische zombie films ooit, gevuld met een aantal fantastische scènes en een verdomd veel spanning.

The Blair Witch Project zo goed werkt door deze unieke schieten stijl. De found footage-stijl gaf het een gevoel van realisme dat vaak ontbreekt in horror films. Dit is een legendarische cult horror film en moet gezien worden door iedereen die begaan is met het genre.
Image Credit: 20th Century Fox (Image credit: 20th Century Fox)

Alien

The Witch - best horror movies
Rosemary's Baby - best horror movies

Dat klopt, James Wan heeft gescoord andere plek op onze lijst, en toevallig, het is zijn beste film tot op heden. Het is ook een van de beste horror films van de laatste 20 jaar. Het Roepen wordt genomen van de real-life case bestanden van paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren en vertelt over een familie in Rhode Island die wordt achtervolgd door demonische geesten. De Warrens moet het gezicht van dit kwaad en te voorkomen dat het vernietigen van iedereen die betrokken is.
Image Credit: Entertainment One (Image credit: Paraplu Entertainment)

De Babadook

Horror films zijn een duistere obsessie van de cinema-gangers voor decennia – mensen houden van hen. Er is echt geen andere genre dat kan roeren tot je diepste, meest primaire emoties als één van de beste horror films, en deze dagen kun je schrik van je verstand thuis ook.
The Conjuring - best horror movies

De film speelt zich af in een post-apocalyptische setting waarin Wade ‘ s dochter is geïnfecteerd met het virus dat verandert mensen in de ondoden. Hoewel nog steeds heeft ze haar verstand en haar persoonlijkheid, de klok tikt tot het moment dat Wade moet het ultieme offer te brengen. Het is een schokkend hart-loswringend verhaal met top-notch prestaties in het rond. Maggie is op onverklaarbare wijze een genot om naar te kijken – of op zijn minst als een blijde als zombie films kunnen worden.
Image Credit: Dimension Films (Image credit: Miramax)

Scream

Insidious - best horror movies
We beloven je kijkt nooit meer op geiten op dezelfde manier weer.

Train to busan - best horror movies
Image Credit: Universal Pictures (Image credit: Universal Pictures)

Kaken

The Descent - best horror movies
Als je bang bent dat je in krappe ruimten en de muren sluiten in om u heen, dit is de horror film voor je. Regisseur Neil Marshall, helmer van de komende Hellboy reboot, levert een horror film die is gevuld met jump scares en clichés, maar blijft een angstaanjagende ervaring dat letterlijk neemt je adem weg. Als het uitgangspunt van de gevangen grot duikers en verschrikkelijke wezens in het donker is eng om je, op slechts te wachten tot je zat helemaal doorheen.
Jaws - best horror movies

Arnold Schwarzenegger heeft zo een belangrijke en succesvolle carrière, zo veel zelfs dat het laatste wat je zou verwachten voor hem is het leveren van een briljante vertolking in een indie horror film. Maar wat weet je? De Governator doet precies dat als Wade Vogel in Maggie.
Image Credit: Ambachtelijke Entertainment (Image credit: Ambachtelijke Entertainment)

The Blair Witch Project

Opmerking: Schreeuwen is niet beschikbaar voor de stream op Amazon Prime of Netflix.
I saw the devil - best horror movies

Tucker and Dale - best horror movies
Image Credit: A24 (Image credit: A24)

De Heks

Sinister - best horror movies
Opmerking: De Babadook is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Amazon Prime of Netflix. Hoewel je er voor kunt kopen of huren via Amazon Prime.
The Shining - best horror movies

Maggie - best horror movies
Image Credit: Bad Robot Productions (Image credit: Bad Robot Productions)

10 Cloverfield Lane

The Blair Witch Project - best horror stories

Je bent aangekomen bij TechRadar de lijst van de beste horror films die je kan streamen op Netflix, Amazon, of Hulu in de VS – we gaan om u te begeleiden door enkele van de donkerste nachtmerries die zijn opgeroepen in het medium film, dus zet je schrap.
Image Credit: Universal Pictures (Image credit: Universal Pictures)

Insidious

10 Cloverfield Lane - best horror movies

Terwijl we normaal niet zou classificeren deze film als een horror film, het is buiten twijfel dat Jaws heeft genoten van een aantal van de meest duurzame culturele en cinematografische invloed van de afgelopen vier decennia.
Image Credit: Celador Films (Image credit: Celador Films)

De Afdaling

Het feit dat deze film, hoewel gedramatiseerd, is geïnspireerd door real-life case bestanden die kunnen worden gelezen op deze dag maakt het dat er veel meer intrigerend en huiveringwekkend. Hoewel James Wan is zeker bestemd om de rechtstreekse veel meer prachtige films, De Goochelkunst momenteel staat als zijn meest indrukwekkende prestatie in deze moeilijk-te-master genre.

De stilte van de Lammeren vrijwel schreef de playbook op de psychologische thrillers: dit Academy Award-winnende adaptatie van de roman van de zelfde naam wordt aangedreven door personages zo tijdloos als de film zelf. Jodie Foster ‘ s Clarice moet weer aan de opgesloten kannibalistische Hannibal Lecter te proberen en te krijgen in de gedachten van een verachtelijke seriemoordenaar die nog zo groot, en het eindproduct is een huiveringwekkende en spannend drama met noten van horror die niet zal laten je op elk moment snel. Als je nog nooit hebt gezien Stilte van de Lammeren, riem in en trakteer jezelf op een echte suspense classic.
Image Credit: het Eden Rock Media (Image credit: het Eden Rock Media)

Tucker and Dale vs. Evil

De Babadook is een van de meest adembenemende en originele horror films om uit te komen in jaren. Het moeiteloos gaat weg met de goedkope springen bang en luid dissonante muziek van horror in het verleden en in plaats vervangt deze met een angstaanjagende en subtiele verhaal van een verontruste moeder en haar relatie met haar zoon. Centreren rond een griezelig kinderen het boek, de film krachten samen een traditionele horror verhaal met een nuchtere kijk op rouw, verlies en andere psychische problemen die met veel finesse. Het uiteindelijke product is een film die in tegenstelling tot alle andere op deze lijst, of zelfs in het genre als geheel, en is het absoluut noodzakelijk te kijken voor iedereen met zelfs een passerende interesse in horror cinema.

Hell House LLC - best horror movies
Image credit: RLJ Entertainment (Image credit: RLJ Entertainment)

Bot Tomahawk

Opmerking: Rosemary ‘ s Baby is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime of Netflix,… maar we hopen dat het terug komt!

De Heks, net als de Babadook, is een van de meest unieke horror films die je ooit zult zien. Robert Eggers’ gelijkenis van een familie in 1630 Nieuw Engeland is een subtiele en toch diep zenuwslopend spirituele thriller die ervoor zorgt dat u raden tot het einde.
Image Credit: Warner Bros. (Image credit: Warner Bros.)

De Shining

Hell House LLC is een onder gewaardeerd gem, een found footage horrorfilm die echt schokken en je bang te maken in het hele gebouw. Het uitgangspunt is simpel: een groep ondernemers hebben een horror house ‘ voor frat jongens en anderen af te schrikken zich gek op. Het probleem is dat de woning daadwerkelijk lijkt te worden achtervolgd. Ongeacht het feit dat het een weinig bekende film, dit is een van de beste horror films die worden uitgebracht in het jaar.

Scream - best horror movies
Image Credit: Sterk Hart/Demme Productie (Image credit: Sterk Hart/Demme Productie)

De Stilte van de Lammeren

Opmerking: Alien is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Amazon Prime of Netflix.

The Babadook
Image Credit: Polygram Foto ‘s (Image credit: PolyGram Foto’ s)

An American Werewolf in London

Dit is niet een film voor de faint-hearted. Het gaat over wraak, het beschikt over enkele van de meest gruwelijke daden van geweld die ooit op film, maar het is ook een meeslepend, als flinching kijken. Geregisseerd door genie-koreaanse regisseur Jee-woon Kim, die ook de geweldige De Rustige Familie, de film is een meesterwerk in shock and awe, gericht op een seriemoordenaar die wordt opgejaagd door een gepensioneerde agent die heeft wraak op zijn hoofd.

Net als Joss Whedon ‘ s van meer recente film Hut in het Bos, Scream is een vlijmscherpe parodie van de clichés die we zijn gaan verwachten in de horror (meer specifiek slasher -) genre. Zelfs het verleden van de toelichting al is, is een intrigerende “whodunit” mysterie dat al snel overgaat in echte terreur. Het eind van de legendarische regisseur Wes Craven opdrachten deze instant klassieker en helpt het de intelligente en ronduit gruwelijke nacht van Halloween standaard dat het is.
Image Credit: Slijpsteen Entertainment Group (Image credit: Slijpsteen Entertainment Group)

Maggie

Silence of the lambs - best horror movies
De zeer oorsprong van de moderne found footage horror films is nog steeds een van de beste films in de stijl. The Blair Witch Project is een low-budget film die de film volgt drie studenten die op zoek zijn om te onderzoeken, een legende die bekend staat als de Blair Witch. Ze verdwijnen dan weer in het bos en zijn nooit meer gezien. Het volgende jaar, het beeldmateriaal is gevonden (vandaar de naam “found footage”) en de horror die is toegebracht aan hen wordt weergegeven voor iedereen te zien.

Geregisseerd door de ongeëvenaarde Ridley Scott, een Vreemdeling blijft een mijlpaal van zowel de horror en science fiction. Het verhaal van de ongelukkige bemanning van het ruimteschip bekend als de Nostromo, geleid door Sigourney Weaver ‘ s iconische Ripley, en hun run-in met een brute buitenaardse verstekeling is nog steeds een vreselijk opwindende sensatie rit van begin tot eind. Terwijl de latere films in de Alien-franchise elke nagestreefd aparte doelen en flip-flopt op hun genres, het origineel uit 1979 staat nog steeds als een perfect uitgevoerde opus in horror cinema met geen gebrek aan wendingen en bochten langs de weg.
Image Credit: New Line Cinema (Image credit: New Line Cinema)

De Goochelkunst

Mick Taylor moet er met Freddy en Jason in het pantheon van de horror monsters. Hij kan heel goed lijken op een reguliere Ozzy man die graag een Tooheys Nieuwe of twee, maar onder al dat hij een seriemoordenaar die het leuk vindt om te doden toeristen in enkele van de meest inventieve manieren mogelijk. Interessant is dat John Jarratt – onbekend buiten Australië – is een geïnspireerde keuze voor Mick. De reden: hij was de goede man in de hit show McLeod ‘ s Dochters, dus het volledig omgedraaid zijn goede kerel beeld.
Wij weten, alleen door het zien van de titel van deze film die u begonnen met het horen van dat voorgevoel haai thema in uw hoofd. Maak je geen zorgen, deden we ook.

An American Werewolf in London - best horror movies
Image Credit: Summit Entertainment (Image credit: de Films van de Alliantie)

Sinister

Alien - best horror movies

De meest leuke film op deze lijst door een land mijl te worden Tucker and Dale vs. Evil. De film begint op vaste grond door het gieten van twee van de leukste, grappigste en helaas onderschatte acteurs werken vandaag: Tyler Labine en Alan Tudyk. Peper in een krankzinnig uitgangspunt waar deze onschuldige en lieve hillbillies worden verward met ketting-zaag hanteren maniacs en je hebt een bloed-gereden tijd. Als het bloed en de ingewanden niet een dealbreaker voor je, gooi deze op met een paar vrienden en zich te vestigen in.
Image Credit: Roadshow Entertainment (Image credit: Roadshow Entertainment)

Wolf Creek

James Wan is in snel tempo een van de beste horror regisseurs, herhaaldelijk leveren angstaanjagende en unieke films in een genre dat steeds geplaagd met clichés en copycats. (Spoiler alert: dit is niet de laatste tijd zie je Wan op deze lijst.) Verraderlijke gemakkelijk zou zijn een wegwerp film in mindere handen, wordt nog een andere film over een familie die zich in een mysterieus huis hebben, dingen dingen beginnen te bederven. Met een geweldige cast en een nog betere regisseur echter, de beproefde en echte horror stijlfiguren fris gevoel, tenminste voor de eerste twee handelingen. Hoewel dit niet Wan ‘ s beste film, het is een briljant gemaakte horror film die doet al het oude trucs recht.

Wolf Creek - best horror movies
Image Credit: Pepermunt & Company (Image credit: Pepermunt & Company)

Ik Zag de Duivel

De film draait om een trouwe Protestantse familie, die wordt belaagd door allerlei kwaad, waardoor ze om de beurt op elkaar en onthullen het kwaad in zichzelf. De Heks is misschien niet de meest historisch accurate reflectie van de Puriteinse Amerika ‘ s verleden, maar het is een donkere en verontrustende kunst film die is anders dan alles wat je ooit hebt gezien.

Steven Spielberg ‘ s breakout werk gemaakt van een legendarische landelijk fobie van het zwemmen in de oceaan in de zomer van 1975 en staat nog steeds in onze gedachten wanneer we gaan zwemmen. Terwijl de technologische grenzen van de tijd hield de haai zichzelf een realistisch wezen van de nachtmerrie, Spielberg hield verstandig het beest verborgen voor het grootste deel van de film, langzaam opbouwen van de spanning tot een bijna ondraaglijk niveau.
Image Credit: Naast de Entertainment Wereld (Image credit: Naast de Entertainment Wereld)

Trein naar Busan

Als Stephen King en Stanley Kubrick zijn zowel in een film credits, weet je, je bent in voor een traktatie. En terwijl King nog niet verlegen over zijn minachting voor deze “ontrouw aanpassing,” er is niemand die weet film als Kubrick. Hoewel het ‘ s vereeuwigd door de beruchte bijl scène in de afbeelding hierboven, de hele film is opgebouwd uit een strak script, spannende richting, en een briljante prestatie van Jack Nicholson als de steeds angstaanjagende Jack Torrance. Stephen King kan niet graag, maar we love it.

Helaas, Bot Tomahawk was bijna geheel over het hoofd gezien door de algemene moviegoing publiek. Voor degenen die het gemist hebben, Kurt Russell leidt een uitmuntende cast in een film over de botsing van een klassiek cowboy sheriff en een bende wrede kannibalen. Het eind resultaat is een schitterend huwelijk van de western en horror genres die speelt in op de sterke punten van beide. Terwijl het is geen perfecte film, Kurt Russell en zijn ondersteunende cast zijn allemaal perfect in, en hoewel het een beetje langer is dan de standaard horror flick, Bot Tomahawk is de investering waard.
Image Credit: Fbi-Films (Image credit: Fbi-Films)

Hell House LLC

Hoewel de Cloverfield titel is verbonden, laat je niet misleiden: het is slechts oppervlakkig verbonden met het eerste monster flick. Integendeel, 10 Cloverfield Lane is een donkere en kwaadaardige thriller dat je blijft proberen om erachter te komen welke kant je op voor veel van de runtime. Verankerd door sublieme optredens van de kleine cast, 10 Cloverfield Lane is diep zenuwslopend en rammelen rond in je hersenen voor uren op eind, lang nadat de credits gerold, zelfs als het niet past perfect in de generieke horror film schimmel.