Beste indie games op de PC en de consoles 2020: de grootste verborgen edelstenen

Het is misschien niet Playdead ‘ s meest recente game, maar Limbo is eeuwig. Vijf jaar na de release, en het spel van de beklemmende verhaallijn heeft nog steeds invloed op ons. Je speelt de Jongen, een kind met gloeiende ogen, die wordt geworpen in het Ongewisse te zijn zus te vinden. Het maken van uw weg door een donkere en gevaarlijke wereld vol vijandige silhouetten, gigantische spinnen en dodelijke gravitationele velden, u zult moeten denken over je voeten en perfect op tijd aan uw bewegingen aan, als u waren om te overleven.
Als u hebt gemist op deze ironische gem toen het voor het eerst gelanceerd, zult u blij zijn te weten dat de ontwikkelaar kondigde de Stanley Gelijkenis Ultra Deluxe edition voor 2019, touting verse inhoud, meer eindes en een console versie. Deze Ultra Deluxe edition klinkt eigenlijk best verleidelijk, zelfs voor ons – en we speelden het een hele hoop toen het eerst uit kwam.