Acht jaar NordVPN oproepen voor een freebie – niet te missen op deze ace VPN-deal

Voor haar acht jaar verjaardag NordVPN heeft gekregen in de geest van de viering en besloten om een freebie van een mooie geweldige selectie!

Kortom, als u zich abonneert op NordVPN drie jaar van plan, u zal ofwel krijgen één maand, één jaar, twee jaar of drie jaar GRATIS!

En hoewel je kunt alleen een van hen, en uiteindelijk komt het toch neer op je geluk – hoe ace zou het zijn om al uw VPN – behoeften gesorteerd voor een periode van 36 maanden zonder extra kosten?

Het enige ding om te onthouden met deze deal is dat je zou moeten betalen op het volledige bedrag voor de drie jaar vooraf te betalen.

En hoewel $125.64/ £96.74 lijkt een fors bedrag vooraf te betalen, onthoud dit betekent dat al uw VPN-cybersecurity en door het passeren van geo-beperkte inhoud wordt gesorteerd voor de komende 36 maanden. Plus dat werkt slechts $3.49/£2.68 per maand!

Wil je meer informatie of heb je een paar van de vragen? Blijf scrollen als we dit geweldige VPN-deal geschetst voor u. Maar als je graag het geluid van deze deal raden we je het snel als het loopt af op woensdag 12 februari.

  • Niet zeker of Nord is de VPN voor u? Bekijk onze beste VPN – gids.

Divider

Lees meer over deze stellaire VPN-deal:

Is NordVPN een goede VPN-provider?

In één woord: ja! We staan in onze top 10, wat gezien de grondige testen en analyseren doen we op VPN-diensten, is vrij ace positie om in te zitten.

Als je je zorgen maakt over je privacy, NordVPN heeft een zeer streng zero-logging beleid, wat betekent dat je privacy is gewaarborgd en niet alleen het deblokkeren van Netflix, maar de BBC iPlayer ook. Het beschikt ook over een zeer snelle klantenservice, zodat u deze query ‘ s kunnen direct worden opgelost, een effectieve kill switch (ideaal voor iedereen die betrokken is met de veiligheid).

Dan is er de toegevoegde bonus van de prijs – NordVPN is een van de goedkoopste VPN-aanbieders die er zijn, vooral nu met deze Winter VPN-deal. Plus u kunt maximaal zes gelijktijdige verbindingen op één account – en dat is perfect voor iedereen die probeert te slaan.

Maar het is de moeite waard op te merken dat in oktober NordVPN bleek dat het leed van een hack die geschonden zijn cybersecurity referenties. Echter, het heeft belangrijke stappen ondernomen om dit te corrigeren, dat is de reden waarom we nog steeds rang zo sterk en zelfverzekerd in het adviseren van haar service. Als u meer informatie wilt over dit blijf gewoon naar beneden scrollen.

Nog meer wilt weten? Onze in-diepte NordVPN review gaat in elk hoekje en gaatje.

Wat is de NordVPN inbreuk?

In oktober 2019, NordVPN aangekondigd dat de provider had te lijden onder een hack die geschonden zijn. Deze hack dateert van 2018, en eerder schudde de sector als het ging om het oppervlak. Toen het werd onthuld, NordVPN aangekondigd was het nemen van duidelijke stappen te scherpen dingen, met inbegrip van het werken met cybersecurity adviesbureau VerSprite en het invullen van een full-scale van derden onafhankelijke security audit volgend jaar.

Indien u meer informatie wilt over deze hack, zorg ervoor dat u check out onze NordVPN data breach nieuws verhaal. En als cybersecurity is uw belangrijkste reden voor het krijgen van een VPN, waarom niet lees onze meest veilige VPN – provider-gids.