iQoo 3 met UFS 3.1 opslag kon worden op weg naar India snel

iQoo, die was Vivo ‘ s gaming sub-merk is op zijn weg naar India , later deze maand. Rapporten suggereren dat het onlangs gecertificeerd iQoo 3 kon zijn debuut apparaat. Hier is alles wat we weten over het.

iQoo heeft alleen geliefhebberd in het vlaggenschip van de ruimte met high-end onderdelen tegen concurrerende prijzen in China. Haar portefeuille bevat zelfs een paar van 5G-apparaten. Voor de inwerkingtreding van India, iQoo heeft bevestigd dat het om een nooit-vóór-gezien vlaggenschip van het land. Niet alleen dat, het is ook gunning worden de eerste 5G-smartphone in het land. Terwijl zij nog aan om te bevestigen dat dit model zal worden, recente ontwikkelingen suggereren dat de iQoo 3 gaat worden.

(Image credit: iQoo)

Net als bij andere modellen, de iQoo 3 heeft absoluut monster specificaties. De Snapdragon 865 met een 5G-modem zal worden gekoppeld aan maximaal 12 gb RAM. Niet alleen dat, het zal ook voorzien UFS 3.1 opslag, is een meer verfijnde en efficiënte uitvoering van de UFS 3.0-standaard, met een theoretische snelheid van overdracht van 2,9 Gbps. Het moet worden opgemerkt dat de meeste smartphone-bedrijven nog steeds gebruik UFS 2.1 opslag voor hun apparaten.