Oppo Reno 3 Pro met dubbele punch hole camera officieel geplaagd met een voorsprong van India lancering

De Reno 3 Pro heeft een quad-camera setup bestaande uit een primaire 48MP camera, een 13MP tele-objectief met een 2x optische zoom, een 8-megapixel ultra-groothoek lens en een 2 mp camera aan de Zwarte en Witte lens. Het heeft ondersteuning voor OIS, PDAF en kan opnemen in 4K op 30fps. Aan de voorzijde is er een 32MP selfie camera maar volgens lekken, gaat dit worden opgewaardeerd tot een 44MP en een 2MP camera aan de Indiase variant.
Enthousiast om het aandeel van de meest verwachte nieuws van de 2020 – #OPPOReno3Pro met Deskundige Camera referenties lanceert binnenkort met 4G specificaties in India. Bovendien zijn er een pijplijn van producten door OPPO die zal komen met 5G versie in India dit jaar!10 februari 2020

Oppo India website is onlangs live gegaan met de product pagina voor Reno 3 Pro met een enkel beeld dat de hoogtepunten van misschien wel de grootste verandering tussen de 5G en niet-5G-versie van de telefoon. De Oppo Reno 3 Pro voor India is bevestigd, voorzien van een dual-punch-hole camera-uitsnede aan de voorkant, in tegenstelling tot een single lens op de Chinese versie. Een foto met de punch hole uitsparing heeft ook vermeld op deze teaser pagina.
(Image credit: Oppo)Volgens een exclusief verslag door 91Mobiles, Oppo Reno 3 Pro heeft een 44MP primaire selfie camera, waardoor het ‘ s werelds eerste telefoon te voorzien van een dergelijke hoge resolutie en lens aan de voorzijde. In vergelijking, de Chinese model is alleen ingewijd in een 32MP selfie camera. Daarnaast is het de verwachting dat de Indiase versie zal worden aangedreven door een iets andere chipset dan de Snapdragon 765G chipset met 5G ondersteuning.

Oppo Reno 3 Pro specificaties

Oppo Reno 3 Pro heeft een glazen en metalen ontwerp met een 7,7 mm dun profiel en afgewerkt met Gorilla Glass 5, zowel op de voorzijde als op de achterzijde. Het beschikt over een 6,5-inch Full HD+ (2400 x 1080 pixels) resolutie AMOLED-scherm en een 90 hz refresh rate en ondersteunt DCI-P3 kleurengamma bereik. Er is een scherm met optische fingerprint reader geïntegreerd in het display.
Oppo is gearing om de lancering van de Reno 3 Pro in India op de officiële website is live gegaan met het product teaser pagina. De Reno 3-serie van telefoons werden onthuld in December 2019 5G ready-apparaten.
Het heeft een 4,025 mAh batterij die ondersteunt 30W snel op te laden, VOOC Opladen Flitser 4.0 standaard. We zullen meer weten over de telefoon als we in de buurt van de start datum is nog niet bevestigd.
De Chinese variant van de telefoon wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 765G chip met een octa-core processor en Adreno 620 GPU. Dit gaat gepaard met 8GB/12GB RAM en 128GB/256GB opslagruimte. De telefoon draait op ColorOS 7 die gebaseerd is op Android-10.