Samsung Galaxy S20 aanbiedingen zijn nu beschikbaar – dit is waar voor pre-order

We gaan een wilde aanname en zeg je keek naar de persconferentie, of op zijn minst gevangen op de details van de Samsung Galaxy S20. In dat geval, u weet al de enorme tech Samsung heeft gepropt in het hier en nu, je wilt gewoon weten waar je deze kan kopen!
Wat is minder eenvoudig te geven is de gratis koptelefoon. Dan krijgt u alleen de gratis paar van de Samsung Galaxy Knoppen+ met Plus en Ultra deals. Voor iedereen met cash splash, de Ultra wat is momenteel de beste telefoon rond.
Zoals we hierboven vermeld, zijn alle pre-order aanbiedingen voor de twee grotere apparaten zal het land, waar je een gratis paar van de Galaxy Knoppen+. Deze zijn Samsung ‘ s nieuwe iteratie van de populaire oordopjes en een mooie waardevolle freebie! Echter, laat u niet afleiden door dit aan, het is een retailer breed aanbod, met elke pre-order deal op de Plus en Ultra te hebben.
Amazon
Argos
Zeer
John Lewis
Samsung
Echter, met prijzen die concurreren met Apple ‘ s nieuwste Samsung S20 aanbiedingen zijn niet goedkoop. Met dit in het achterhoofd, is het de moeite waard het vergelijken van een paar van de verschillende retailers die de apparaten te vinden van de beste promoties en prijzen.

Waar te koop Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra aanbiedingen:

Er zijn drie apparaten in drie verschillende prijspunten, dus welke moet je kopen? Voor de meeste mensen is de Samsung Galaxy S20 zal het voor de hand liggende keuze. Het heeft de laagste prijs tag, terwijl niet achterblijven in de specs.
Samsung telefoon contracten:
Hieronder vindt u een volledige lijst van retailers en advies voor welke handset zal het beste passen bij uw behoeften. Houd in gedachten dat elke pre-order zal niet worden gestuurd tot 5 Maart.In termen van individuele promoties, Carphone Warehouse en Mobiele telefoons.co.verenigd koninkrijk zijn zowel het aanbieden van een ‘5G voor de prijs van 4G promotie’ het aanbieden van de 5G versie van de S20 op…je raadt het al, dezelfde prijs als de 4G-versie.
Een ander merk met een specifieke promotie is iD-Mobile heeft een kortingscode om te besparen £30 op de S20 familie. Gewoon invoeren van de code ID2999 bij het kopen van een S20 uit de iD van de Mobiele site. Maakt niet uit welke van de drie toestellen je gaat, Samsung heeft serieus meer tech. Met 120Hz scherm vernieuwen tarieven, sterk verbeterde batterij en de verwerking van de macht en wat is momenteel de beste telefoon camera-to-date, de S20 bereik gunning voor de nummer één plek.
SIM-gratis Samsung telefoons:
Carphone Warehouse
Mobiele telefoons.co.verzending
e2save
Betaalbare Mobiele Telefoons
Buymobiles
Drie
Fonehouse
EE
Sky Mobile
Vodafone
iD-Mobile
Alle drie de nieuwe toestellen de Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra – zijn nu in de pre-order fase. Hoewel er een aantal verschillende promoties van de retailers, het belangrijkste is dat je een gratis paar van de Galaxy Knoppen+ met een pre-order deal op de Plus en Ultra-apparaten.

Die van de Samsung Galaxy S20 serie moet je kopen?

De camera is niet helemaal zo krachtig als de Plus-of Ultra, ontbreekt Diepte Visie en de batterij/processor combo niet overeen met wat er beschikbaar is van de hogere prijskaartjes. Echter, voor de meeste van deze zijn eenvoudige functies te geven voor de prijs.
Als u wilt de pre-order van een van deze drie nieuwe Samsung-toestellen, dan kunt u dit doen vanuit een van deze winkeliers:
Lees meer:
Een andere retailer breed aanbod is dat Samsung zal bieden inruil korting van uw oude apparaat, zodat u een stuk uit de prijs van de S20 wanneer u uw oude telefoon.