Samsung Galaxy S20 lancering live blog: volg de opbouw van de Uitgepakt 2020

De Samsung Galaxy S20 lancering is slechts een paar uur rijden – een evenement van Samsung is bellen Galaxy Uitgepakt 2020 – met het bedrijf verwacht te introduceren ten minste vier nieuwe toestellen (en misschien zelfs meer) op het podium in San Francisco later op de dag.

Samsung ‘s Unpacked evenement plaats zal vinden op 11 uur PST (2PM EST, 7 UUR GMT) vandaag (11 februari), of 5 uur’ s ochtends) AEDT op 12 februari voor degenen die in Australië.

We zijn op de gebeurtenis om u alle informatie over de nieuwe smartphones zo goed als onze eerste gedachten over de nieuwe gadgets, zodra ze het land, in onze Samsung Galaxy Uitgepakt 2020 live blog.

We verwachten van de Samsung Galaxy S20, Samsung S20 Plus, Samsung S20 Ultra, Galaxy Z Flip en misschien zelfs een paar van de Galaxy Knoppen Plus een hoofdtelefoon.

Alle tijden in de AMERIKAANSE Pacific Time (PT)

03.15 – Zou dit de laatste lekken van de Galaxy S20? Het is waarschijnlijk dat het overwegen van het evenement wordt uitsluitend acht uur rijden. Vertrouwde Twitter leaker Evan Blass heeft gedeeld, een reclame van de nieuwe apparaten, maar het is alleen zichtbaar voor sommige.

Je moet hem volgen op Twitter in staat om de video te bekijken. Als je dat niet weet, moet je niet al te ongerust, en het is precies het ontwerp dat we hebben gezien voor de Galaxy S20 telefoons het is gewoon dat deze tijd de apparaten zijn in beweging.

03:00 – Wat zijn je het meest enthousiast over vandaag? Heb je zeggen in onze Twitter poll hieronder.

02.30 – Hallo allemaal! Het is 8 en een half uur tot Samsung ‘ s volgende grote introductie-evenement en we beginnen te praten, door alles wat er gebeurt tijdens de komende dag van de show en tijdens het ook.

Heb je veel tijd om bij te praten over alle van de lekkage zo ver, maar als je in een rush we hebben getrokken samen de grote geruchten over de nieuwe telefoons en apparaten die we verwachten te zien, hieronder.