Bespaar flink met Garmin fitness tracker en smartwatch behandelt net op tijd voor Valentijnsdag

Deze goedkope Garmin fitness-trackers houden fantastische prijs daalt nu, waardoor de smartwatch behandelt enkele van de beste rond. Dat is goed nieuws, als je toch te pakken en een Valentijnsdag geschenk, maar nog beter als je in de markt voor een nieuwe fitness-tracker. We hebben gezien een scala van modellen en prijsklassen bieden nu, met een omzet van Amazon en Walmart leidt de heffing in goedkope fitness tracker deals. Van de $52.99 Garmin Vivosmart alle de weg naar een fantastische besparing op de high-end Garmin Forerunner 935 (nu tot slechts $365.95), er is genoeg keuze op de aanbieding op dit moment.

Zo is het bereik van de Garmin fitness tracker in de aanbieding nu, u kunt vrij veel pick-up een goedkope smartwatch voor wat je nodig hebt. Of je nu net na een eenvoudige tracker voor stappen en het meten van de hartslag of u op zoek bent naar iets een beetje meer ingewikkeld, met toevoeging van navigatie systemen en training op het scherm, vindt u de perfecte tracker voor u.

We hebben afgeronde up van al de nieuwste Garmin fitness tracker aanbiedingen voor u hier, zodat u kunt vinden van die goedkope smartwatch u wilt halen dit weekend.

Niet in de VS? Scroll naar beneden voor de Garmin fitness tracker prijzen in uw regio.

Garmin Vivosmart 3 fitness tracker – small / medium, paars | $139.99 $52.99 bij Walmart
Komende in de goedkoopste vandaag is deze Garmin Vivosmart 3 fitness tracker deal van Walmart. Je bent een besparing van $87 op de eenvoudige, makkelijk te gebruiken activity tracker – een fantastische 62% korting op de originele prijs. De Vivosmart 3 is een slimline-tracker met een klein scherm met statistieken, meldingen en controle-instrumenten in een discrete shell.
Bekijk De Deal

Garmin Vivofit 3 fitness tracker – regular fit, zwart | $99.99 $59.95 bij Walmart
De Vivofit 3 begint dingen omhoog een inkeping ondanks de aanwezigheid van een relatief vergelijkbare vorm factor aan het Vivosmart. De Vivofit 3 niet alleen houdt uw training en fitness niveau terwijl je werkt, maar het detecteert of u nu van wandelen, lopen, fietsen of zwemmen. Plus, het zal ook waarnemen wanneer u niet in beweging – het geeft u een zacht duwtje na een bepaalde mate van inactiviteit.
Bekijk De Deal

Garmin Vivosmart HR-Plus fitness tracker – regular fit, zwart | $128.52 $85.78 bij Walmart
Met een altijd-op het display, het Garmin-Vivosmart HR Plus biedt een fantastische workout companion staat van het bijhouden van je lichaamsbeweging en het toepassen van GPS-navigatie om je wandelen en joggen. Plus, kunt u uw muziek bedienen en meldingen ontvangen zodra u het koppelen van uw fitness-tracker aan uw smartphone.
Bekijk De Deal

Garmin Forerunner 35 fitness tracker – zwart | $169.99 $111.97 bij Amazon
Als u op zoek bent naar een groter scherm op uw fitness-tracker, maar je bent niet opgewonden over een aantal van de duurdere functies, deze Garmin Forerunner 35 zou moeten doen de truc. Je krijgt alle gebruikelijke fitness tracking functies met ingebouwde GPS ontvanger en een hoge resolutie 0.93 x 0.93-inch display.
Bekijk De Deal

Garmin Vivoactive 3 fitness tracker | $249.99 $131.99 bij Amazon
De Vivoactive 3 brengt Garmin Betalen aan de fitness tracker partij, samen met een scala aan functies voor het aanpassen en voorgeladen training programma ‘ s. De Vivoactive 3 biedt de perfecte halverwege tussen een fitness-tracker en smartwatch dat maakt het uiterst geschikt voor gebruik.
Bekijk De Deal

Garmin Forerunner 935 fitness tracker – zwart | $499.99 $365.95 bij Amazon
Meestal $500, deze Garmin Forerunner 935 is beschikbaar voor slechts $365 deze week bij Amazon. Dat is een fantastische prijs van het premium fitness tracker die werkt met het evalueren van uw opleiding prestaties en laat je weten wanneer je zelf duwen te hard of niet voldoende, op de top van een hoge kwaliteit fitness tracking functies.
Bekijk De Deal

Zin in meer Garmin fitness tracker verkoop? We houden van tabbladen aan de beste prijzen hier op TechRadar. Als u zin heeft in iets dat beter werkt met uw iPhone, u kunt ook willen controleren deze Apple Horloge prijzen en zelfs goedkoper gereviseerde Apple Horloge aanbiedingen. Of bekijk onze selectie van de beste fitness-trackers die er zijn.