Er is nog tijd om je Valentijnsdag tech geschenken bij Walmart: goedkope Apple Horloge, Beats en iPad aanbiedingen

Er is nog tijd om te grijpen last minute Valentijnsdag geschenken van Walmart de laatste verkoop. Plus, zult u profiteren van fantastische snelle levering met een assortiment van tech-nu, wat betekent dat u goed voorbereid te zijn voor de grote dag. We hebben gezien veel fantastische tech opgenomen in Walmart ‘ s Valentijnsdag cadeau gidsen voor een gereduceerde prijs, waardoor het nu een goed moment om te grijpen van de degene die je liefde iets wat ze echt zijn na (of gewoon een verwen uzelf en neem een goedkope Valentijnsdag bloemen om hen gelukkig te houden).

Hoewel het misschien onconventionele om wrap up van een drone, iPad of hoofdtelefoon voor uw dierbaren op de meest romantische dag van het jaar, vindt u een aantal uitstekende prijzen in de laatste verkoop, waardoor het makkelijker dan ooit om ze te behandelen dit jaar. Plus, het is gemakkelijk om hetzelfde bedrag op bloemen en chocolade, dus waarom niet behandelen met iets wat ze gebruiken het hele jaar door.

Of uw partner is op zoek naar een nieuwe laptop tas met handige Qi mogelijkheden laden of een nieuw paar van het runnen van een koptelefoon, u vindt het hier in onze roundup van Walmart beste Valentijnsdag verkoop.

Laatste Dag van de Valentijnskaart de omzet van Walmart

Beweeglijke vegan lederen laptop tote bag met Qi laden | $138 $69.99 bij Walmart
Beweeglijk maken van goedkope laptops die pack high-end specs in een laag prijskaartje, maar Walmart is het aanbieden van hun selectie van laptop tassen en rugzakken in hun Valentine ‘ s Day verkoop. Deze vegan lederen tas is voorzien van een eigen laptop van de zaak en een 10.000 mAh Qi-gecertificeerde draadloze lader ingebouwd in de telefoon slot. U kunt ook grijpen een bijpassende tablet envelope case voor $24.99.
Bekijk De Deal

Beweeglijke laptop rugzak met Qi laden | $98 $64.99 bij Walmart
Deze vergelijkbare laptop rugzak biedt dezelfde Qi charging mogelijkheden als de tote bag boven. Het is een basic ontwerp, maar het is gemaakt voor functionaliteit boven alles en biedt een breed scala van zakken en zakjes voor al uw technische alsmede een ergonomisch stijl met een gepolsterde schouderbanden.
Bekijk De Deal

Beats Powerbeats 3: $199.99 $79 in Walmart
De Powerbeats 3 hoofdtelefoons zijn te koop voor slechts $80 bij Walmart, een besparing van $111. Het is niet de goedkoopste prijs die we hebben gezien voor de draadloze oordopjes, maar het is vrij dicht. Deze prijs is op een selectie van kleurrijke knoppen, maar u kunt pick-up van het zwarte paar voor $199 nu ook. Bekijk De Deal

Fluxx FX3 LED hoverboard | $199 $99 bij Walmart
Deze UL gecertificeerd Fluxx hoverboard is $100 nu af in Walmart ‘s Valentine’ s Day verkoop. Je het oppakken van een self-balancing-hoverboard, het maken van deze upgrade raad makkelijker te rijden. De raad van bestuur kan nemen volwassenen tot 200lbs in gewicht en kan snelheden bereiken van 6,5 km / u.
Bekijk De Deal

Contixo F22 drone | $199.99 $129.99 bij Walmart
Als uw partner is geïnteresseerd in de fotografie, maar kregen nooit hun handen op een drone, dit Contixo F22 quadcopter is het perfecte startpunt. Er is een tal van functies verpakt in deze lage prijs, met een 1080p WiFi camera met altitude hold, first person view, GPS en auto beweeg functies.
Bekijk De Deal

Apple-Horloge-Serie 3 – 38mm | GPS | $199 $189 bij Walmart
Dit mobiele 38mm Apple Horloge deal zit aan de laagste prijs maar op Walmart nu. Dat betekent dat u de besparing meer dan ooit op de GPS smartwatch vol met Apple-integratie en functies.

Bekijk De Deal

Bose SoundSport echte draadloze oordopjes | $249 $199 in Walmart
De Bose SoundSport echte draadloze oordopjes zijn $50 uit in Walmart ‘s Valentine’ s Day verkoop. Dat is een grote besparing op de oordopjes zijn ontworpen om te nemen op een training met een lichtgewicht gevoel en volume-optimized EQ.
Bekijk De Deal

Scepter 50-inch UHD HDR-4K-TV | $399.99 $189.99 bij Walmart
Een 4K-TV voor minder dan $200 is altijd een fantastische deal, en met deze Scepter komen slechts € 189.99 je het oppakken van een fantastische TV voor veel minder deze Valentijnsdag.
Bekijk De Deal

De Bose QuietComfort 35 – roze | $349 $279 bij Walmart
De Bose QuietComfort hoofdtelefoon al snel synoniem geworden met fantastische ruisonderdrukking en hoogwaardige audio-kwaliteit. U bent het grijpen van een fatsoenlijke korting ook in de Valentine ‘ s Day verkoop, met $70 uit dit roze model.
Bekijk De Deal

Apple iPad 10.2-inch, 32 GB | $279 bij Walmart
Ontvang het laatste model van Apple iPad te koop voor $279 bij Walmart. De krachtige tablet packs 32GB opslag en biedt een all-daagse levensduur van de batterij. Dat is meer dan genoeg voor het streamen van uw favoriete shows en grijpen een paar werk en entertainment apps langs de weg.

Bekijk De Deal

iPad 9,7-inch (2018) WiFi + Cellular 128GB | $559 $399 bij Walmart
Komt in $30 goedkoper dan zagen we het over Black Friday, dit 2018 iPad heeft 128 gb opslagruimte met de WiFi-en mobiele mogelijkheden voor slechts $399. Dat is meer dan genoeg ruimte voor al uw entertainment-downloads, muziek, documenten en een paar high-performance apps voor een geweldige prijs deze week bij Walmart.
Bekijk De Deal

GoPro Hero 7 Zwart | $399 $319 bij Walmart
Als je echt op zoek naar de behandeling van een fotograaf in je leven, deze GoPro Hero 7 Black is $60 uit in Walmart ‘s Valentine’ s Day verkoop. Vol met functies en geschikt voor het fotograferen van een aantal fantastische video, de Held 7 Black is de top van zijn generatie. Kunt u pick-up het nieuwste model, de Held van 8 Zwart, voor $349.
Bekijk De Deal

Met de grote dag snel nadert, zijn er tal van geweldige aanbiedingen te profiteren van de voor de V-hits. Bekijk onze favoriete Valentijnsdag bloemen levering van diensten of de beste foto ‘ boeken rond.