Uw e-mail provider kan de verkoop van uw persoonlijke gegevens

Foxintelligence verkoopt soortgelijke gegevens geschraapt van een app genaamd Cleanfox en heeft merken zoals Paypal, Bain & Company en McKinsey & Company als haar klanten. Het is COO, Florian Cleyet-Merle aanvaard dat het verzamelen van gegevens van de gebruiker en stelt dat “Vanuit een hoger perspectief, wij geloven crowd-sourced data voor transacties heeft een transformerende kracht zowel voor de consumenten als voor bedrijven en dat een marktplaats waar waarde kan worden gecreëerd voor beide zijden zonder enig compromis op de privacy mogelijk is.”
Het bedrijf zei: “Edison brengt privacy voorop in alles wat we doen als bedrijf en dat geldt ook voor het maken van onze gebruikers op de hoogte van hoe gebruiken wij de gegevens in onze producten. U hebt volledige controle over hoe uw informatie wordt gebruikt en geven wij u de mogelijkheid om opt-out van het delen van gegevens in ons onderzoek van het product, zonder dat dit gevolgen heeft voor uw app-ervaring. Wij streven ernaar om zo transparant mogelijk te zijn over onze zakelijke praktijken in onze persberichten, Edison Mail website Edison Trends website, het privacybeleid, blog posts, op onze app store-pagina ‘ s op sociale media, en natuurlijk, in onze app zelf. Wij doen niet mee in alle advertenties van onze gebruikers en niet toestaan dat anderen advertenties van onze gebruikers.”