Valentine ‘ s Dag bloemen: 8 van de beste online bloemen bezorgen diensten getest en beoordeeld

Als u denkt over het bestellen van Valentine ‘ s Dag bloemen online deze week, je bent niet alleen. Volgens de National Retail Foundation, Amerikanen besteden maar liefst $2.3 miljard op de bloemen van dit jaar – dat is meer dan ooit tevoren.

Maar het kopen van Valentine ‘ s Dag bloemen online kan lastig zijn. Er zijn een ton van de bloem levering van diensten om uit te kiezen, maar een paar de moeite waard uw geld. Zelfs wanneer u denkt dat u hebt gevonden de juiste service, het kan moeilijk navigeren in het bestelproces: waarom is er een kleine en een grote versie van dit boeket? Hoe doen deze grootte te vergelijken met elders? Wat als ik wil mijn boeket afgeleverd op het weekend in de plaats?