Waar te kijken van Studio Ghibli films overal streamen van Netflix en dan

5
Werkt met
Mede-opgericht in 1985 door Hayao Miyazaki en Isao Takahata, Studio Ghibli heeft een onuitwisbare indruk op het filmische landschap. Hun fantasierijk, moreel complexe en humanistische films zijn geliefd zich aan het publiek en de critici gelijk over de hele wereld. Princess Mononoke won Japan de Beste Foto award in 1997, en was de eerste animatiefilm te doen. Vier jaar later, Spirited Away ontvangen de Beste Animatiefilm op de Oscars, terwijl ook het kloppen van de Titanic vanaf de bovenste plek van Japan is de hoogste ooit opbrengende film.
Dus, bent u klaar om te zweven met varkens pilot Porco Rosso of deelnemen aan Totoro en zijn bossen levende vrienden? Dan zullen we breken voor u waar te kijken van Studio Ghibli content op basis van uw locatie, en laat u genieten van enkele van de beste anime cinema te bieden heeft.
Waar te kijken van Studio Ghibli films online in de VS Netflix zal hebben exclusieve streaming rechten voor alle gebieden met uitzondering van Canada, Japan en de VS. Ondertussen, wanneer de nieuwe dienst gaat live in Mei, HBO-Max wordt het thuis voor Studio Ghibli inhoud voor de Noord-Amerikaanse markt. Met deze diensten biedt gemakkelijk toegang tot 20 speelfilms, minder bekende gerechten zoals Pom Poko en een TV-film genaamd Golven van de zee, het moet verlenen hen een voorsprong op rivaal platforms Disney Plus en Apple TV.
Als je merkt dat je ver van huis op een sabbatical in het buitenland of tijdelijk verhuisd voor het werk of op vakantie, misschien – je hoeft niet om je over te slaan audio-visuele bezoek aan de wondere wereld van Ghibli.

Waar te kijken van Studio Ghibli films in de rest van de wereld


Proefperiode
Express VPN-12 maand

Waar te kijken van Studio Ghibli films van buiten uw land

Onbeperkte bandbreedte
Er zijn honderden van Vpn ‘ s die u kunt selecteren. De één die we gevonden hebben het meest betrouwbaar is ExpressVPN. Het is snel, veilig en eenvoudig in gebruik. Het is compatibel met tal van apparaten, inclusief Apple TV, PlayStation, Amazon Fire TV-Stick, de Xbox, iOS en Android ook.

Het gebruik van een VPN zal u toelaten om te kijken naar deze anime meesterwerken, ongeacht waar u bent. Dit eenvoudige stukje software verandert uw IP-adres, zodat u toegang heeft tot regionale content die je zou meestal kijken op uw Totoro sprei thuis.

Welke datums van Studio Ghibli films hit Netflix?

Afhankelijk van uw locatie, het maandelijkse abonnement kosten voor Netflix zijn: £5.99 (UK); €7.99 (Europa); R99 (Afrika); AED29 (Verenigde Arabische Emiraten); .99 (Australië); .99 (Nieuw-Zeeland).

 • Arrietty (1 Maart 2020)
 • Kasteel in de Lucht (1 februari 2020)
 • Van Tot Op Poppy Hill (1 April 2020)
 • Howl ‘ s Moving Castle (1 April 2020)
 • Kiki ‘ s Delivery Service (1 februari 2020)
 • My Neighbor Totoro (1 februari 2020)
 • Mijn Buren de Yamadas (1 Maart 2020)
 • Nausicaä van de Vallei van de Wind (1 Maart 2020)
 • De Golven van de oceaan (1 februari 2020)
 • Alleen Gisteren (1 februari 2020)
 • Pom Poko (1 April 2020)
 • Ponyo – (1 April 2020)
 • Porco Rosso (1 februari 2020)
 • Princess Mononoke (1 Maart 2020)
 • Spirited Away (1 Maart 2020)
 • Tales from Earthsea (1 februari 2020)
 • The Cat Returns (1 Maart 2020)
 • Het Sprookje van de Prinses Kaguya (1 Maart 2020)
 • De Wind Rises (1 April 2020)
 • Wanneer Marnie Was Er (tot en met 1 April 2020)
 • Gefluister van het Hart (1 April 2020)
160