Beste DSLR camera ‘ s in Rs 50.000 in India voor februari 2020

Als u op zoek bent naar de praktijk beginners fotografie en noodzaak van een functie-rijke DSLR camera ‘ s in Rs 50,000 kan voldoen. Gelukkig, Canon, Nikon en Sony nu hebben hun beste aanbod in de prijsklasse in India. Dit is een meer beginner segment, het gebruiksgemak is ook prioriteit krijgen als deze kan de eerste DSLR met een verwisselbare lens.

Deze bedrijven hebben een aantal echte waarde voor je geld DSLR camera ‘ s in Rs 50.000 euro, met een aantal goede gebundeld kit lens om u begonnen te krijgen. Maar als u weet dat uw specifieke use cases, het zou een betere deal te krijgen net een camera body, het overslaan van de meegeleverde kit lens en investeren dat het opslaan in een betere lens.

Goede kwaliteit DSLR camera ‘ s beginnen bij ongeveer Rs 30,000 van bedrijven als Canon en Nikon. Voor een beginner, deze mid-range camera ‘ s zijn goed te testen water. Echter, zodra u verplaatsen naar de liefhebber categorie, deze mid-range Dslr ‘ s kunnen niet te snijden, en wilt u misschien om te kijken voor een aantal high-end opties. Laten we een kijkje nemen op enkele van deze opties om u te helpen beslissen.

(Image credit: Canon India)

Canon EOS 200D II

Klein, licht en makkelijk te gebruiken

Sensor: APS-C CMOS | Megapixels: 24.1 MP | Lens mount: Canon EF-mount | Scherm: 3 inch kantelbaar touchscreen, 1,040,000 dots | snelheid voor continuopnamen: 5fps | Max resolutie video: 2160p | gebruikersniveau: Beginner/liefhebber

Gebruiksvriendelijke interface

Zeer goede beeldkwaliteit

Snelle en nauwkeurige AF

4K video-opname

9-punts AF-systeem

Crop factor

De Canon EOS 200D II is een van de beste beginner Dslr ‘ s in India, die niet breken de bank. Uitgerust met een 24.1 MP CMOS-sensor met de nieuwe Digic 8 iage processor, kan het afleveren van goede kwaliteit foto ‘ s die zijn vrij gemakkelijk te bewerken ook.

De dual pixel CMOS AF-gecombineerd met eye-detectie AF-gebruikers in staat stelt om snelle autofocus met continue opnamesnelheid van 3,5 fps tijdens Live View en video. Verder, het kan leveren indrukwekkende video ‘ s in full HD-kwaliteit op 60fps en zelfs bij een 4K-resolutie die zeldzaam is in dit prijs segment.

Daarnaast krijg je nu van scherpe beelden in lage lichtomstandigheden zoals de camera heeft een ISO-snelheid van maximaal 25600.

De camera heeft ook een 3-inch draaibare touchscreen LCD monitor en heeft een gebruiksvriendelijke interface die komt goed van pas voor de eerste keer gebruikers.

Lees de volledige review: Canon EOS 200D II / 250D / Rebel SL3

Nikon D5600

Bescheiden upgrade naar D5500

Sensor: APS-C CMOS | Megapixels: van 24,2 MP | objectiefvatting: Nikon DX | Scherm: 3,2-inch draaibare touchscreen, 1,040,000 dots | snelheid voor continuopnamen: 5fps | Max video resolutie: 1080p | gebruikersniveau: Beginner/liefhebber

Touchscreen interface

Fatsoenlijk AF-systeem

1080p video

SnapBridge moet werken

Misschien wel de beste DSLR camera onder Rs 50.000 euro, de Nikon D5600 biedt veel bang voor je buck. Het beschikt over een van 24,2 MP CMOS-sensor en de EXPEED 4 processor die geven u een betere autofocus, minder ruis en meer details.

De D5600 heeft een mid-range DX-formaat camera die beschikt over een ISO-bereik van 100-25600 samen met 5 frames per seconde burst shooting. Nikon heeft ook geworpen in Wi-Fi, Bluetooth en NFC ondersteuning voor een snelle en moeiteloze verbinding. Als u op zoek bent naar een DSLR onder de Rs 50,000 de gaten te houden voor deze.

Lees de volledige review: Nikon D5600

Sony Alpha A68

Sensor: APS-C CMOS | Megapixels: van 24,2 MP | Lens mount: Sony A-mount | Scherm: 2.7-inch draaibare touchscreen, 460.000 dots | Continue opname snelheid: 8 bps | Max video resolutie: 1080p | gebruikersniveau: Beginner/liefhebber

Waarde voor geld

Hoogwaardige elektronische zoeker

Slechte kwaliteit LCD-scherm

Over-ontspanner

Het aanbieden van een iets betere functie is ingesteld, de Sony Alpha A68 komt met een van 24,2 MP Exmor CMOS-sensor. De Alpha A68 heeft een BIONZ-X processor die processen op drie keer de snelheid ten opzichte van zijn voorganger.

Bovendien, het heeft ook een andere truc uit de mouw, terwijl de andere camera ‘ s in de lijst te bieden 3D volgen van het onderwerp, de Alpha A68 ondersteunt 2D -, 3D-en 4D-tracking.

Het biedt ook maximaal 8 beelden per seconde met autofocus tracking, 79-punts fasedetectie autofocus en een Indiase kleur profiel is geoptimaliseerd voor de lokale omgeving.

Lees de volledige review: Sony Alpha A68

Canon EOS 750D

Een van de beste mid-level digitale spiegelreflexcamera ‘ s in de markt

Sensor: APS-C CMOS | Megapixels: van 24,2 MP | Lens mount: Canon EF-mount | scherm:het Scherm van 3-inch draaibare touchscreen, 1,040,000 dots | snelheid voor continuopnamen: 5fps | Max video resolutie: 1080p | gebruikersniveau: Beginner/liefhebber

Kantelbare touchscreen

Ingebouwde Wi-Fi en NFC

Kan niet helemaal overeen met de D5600 in detail resolutie

De Canon EOS 750D beschikt over een van 24,2 MP CMOS sensor, samen met de DIGIC 6 beeldprocessor die belooft te leveren beelden van hoge kwaliteit in vergelijking met andere mid-range Dslr ‘ s.

Het 19-punts ‘alle’ cross-type ‘ AF-systeem en de Hybride CMOS-III AF-systeem biedt een snelle autofocus in Live View. De camera wordt geleverd met ingebouwde Wi-Fi en NFC ondersteuning, waarmee gebruikers een verbinding maken met de camera van hun smartphone of tablet.

Lees de volledige review: Canon EOS 750D

Nikon D3500

Beginner ‘ s keuze

Sensor: APS-C CMOS | Megapixels: van 24,2 MP | objectiefvatting: Nikon F | Scherm: 3,0-inch, 921,000 dots | Autofocus: 11-punts AF – | Burst shooting: 5fps | Video: Full HD 1080p | Connectiviteit: Bluetooth | levensduur van de Batterij: 1550 shots | gebruikersniveau: Beginner

Goede 24MP sensor

Geweldige beeldkwaliteit

Indrukwekkende levensduur van de batterij

Handige Guide-Modus

Geen touchscreen

Geen 4K-video

Geen WiFi-connectiviteit

De instap-DSLR van de keuze van Nikon, de D3500 is de upgrade naar de D3400. Terwijl het nog steeds niet over een touchscreen, het heeft connectiviteit in de vorm van Bluetooth (maar geen WiFi). De D3500 biedt een mix van eenvoudige bediening, sterke prestaties en de beeldkwaliteit veel verder dan wat je kunt verwachten van een smartphone of compact camera ‘ s, en het is een budget kopen.

Lees onze uitgebreide Nikon D3500 review

Canon EOS 1500D

Canon ‘s instap-spiegelreflexcamera’ krijgt een heel kleine update

Sensor: APS-C CMOS | Megapixels: van 24,2 MP | Lens mount: Canon EF-mount | Scherm: 3 inch kantelbaar touchscreen, 1,040,000 dots | snelheid voor continuopnamen: 5fps | Max video resolutie: 1080p | gebruikersniveau: Beginner/liefhebber

Logisch ingedeeld besturingselementen

Fatsoenlijke levensduur van de batterij

Van 9-punts AF –

Alleen 3fps burst shooting

Met het enige verschil dat in EOS 1500D over de EOS 1300D wordt de upgrade van de sensor van 18 MEGAPIXEL tot 24,1 MP. Het is een geweldige optie voor beginnende DSLR-fotografie met zijn intuïtieve functies. Maar het zou meer een beroep met een nieuwe AF-systeem met Canon ‘ s Dual Pixel CMOS AF-en touchscreen-sturing, samen met gebruikers vriendelijke grafische interface.

Het verkoopt voor Rs 26,347 op Amazon.