Bult dag deal: Voor een monsterlijke Sony 75-inch LED-TELEVISIE voor onder AU$2,000

Met het aantal van streaming-diensten nu beschikbaar Down Under, het is misschien geen grote verrassing dat de Aussies niet naar de bioscopen zo veel als ze ook gebruikt. In plaats daarvan gaan we kiezen om te verblijven in om weg te kruipen op de bank en kijken naar een goede film, of binge kijken onze favoriete TV-shows.

Als je wilt om een groot scherm, filmische stijl ervaring om uw huis, een monsterlijke TV is de manier om het te doen – en dat het project niet hoeft te legen van uw portemonnee, met Sony biedt momenteel de 75-inch X85F 4K Ultra HD smart tv op een geweldige korting.

De Sony X85F levert prachtige 4K beeldkwaliteit en biedt High Dynamic Range kleuren maken de inhoud meer levendig en gedetailleerd.

Toen het eerst werd uitgebracht, deze TV zou u terug een beetje pijnlijk AU$4,699, maar Sony is momenteel aanbieden voor slechts $1,999 op haar eBay-winkel wanneer u gebruik maken van de coupon PICK100.

Deze korting geldt voor Tv ‘ s die het vak van schade – dus als je het niet erg een beetje gekneusd kartonnen doos, dit is een epische deal op een serieus gigantische TV.

Vergeet niet in te voeren code PICK100 op afrekenen om de korting.

Sony 75″ X85F LED 4K Ultra HDR Android TV (Doos Beschadigd) | AU$1,999 (was AU$4,699; opslaan AU$2,700)

De popcorn! U kunt de score van een Sony 75-inch 4K LED-TV voor 57% korting direct via de elektronica-reus officiële eBay-winkel. Met de Sony X85F, zult u in staat om achterover te leunen en te ontspannen met 75-inch van de filmische HDR hemel en prachtige 4K beeldkwaliteit. Deze TV wordt ook geleverd met Sony ‘ s ClearAudio+ speakers, zodat je jezelf kunt onderdompelen in de surround sound voor een epische kijkervaring. Gebruik kortingscode PICK100 bij het afrekenen om uw korting. Bekijk De Deal