Nikon ‘ s D6 vlaggenschip DSLR is hier te ace sport fotografie

En, zoals we hoopten, er zijn nu een dual card slots in de D6 de ondersteuning van zowel XQD en CFExpress kaarten.
Fysiek, de Nikon D6 lijkt op zijn voorganger heel goed, met zijn omvangrijk chassis en dubbele lay-out. Echter, de meeste van de andere functies zijn heel anders dan de D5.

Fast forward vijf maanden vooruit en de langverwachte Nikon D6 is eindelijk officieel aangekondigd, goed op tijd voor de Olympische spelen van 2020 worden gehouden in Tokio in juli van dit jaar. Met een spec sheet die tegemoetkomt aan de moeilijke omgeving van een sport-arena, de Nikon D6 is helemaal klaar om te geven de Canon EOS 1D X Mark III is veel concurrentie.
(Image credit: Nikon)

De 20,8 MP sensor is ontworpen om te produceren scherpe, uitstekende foto ‘s, zelfs bij hoge Iso’ s die, net als de D5, kan worden uitgebreid van de inheemse 100-102,400 tot maar liefst 50-3,280,000. Verbeterde autofocus gevoeligheid geeft de D6 de mogelijkheid om gericht naar beneden aan het licht niveaus van -4.5 EV. Op dit moment is de D5 is nog steeds de low-light koning, maar we kunnen niet wachten om uit te vinden als de nieuwe shooter kan overeenkomen met zijn voorganger, de prestaties in de buurt van de duisternis.