Bespaar € 100 op de Huawei Kijken GT in smartwatch nieuwste aanbiedingen

Deze Huawei Kijken GT deal biedt een fantastisch smartwatch kost minder dan £100 van deze week. Dat is goed nieuws als u geweest bent op zoek naar een goedkope smartwatch met tal van fitness kan bijhouden en de kennisgeving heeft, maar wilt niet naar de bank te breken. U vindt de Huawei Kijken GT verkrijgbaar voor slechts £99.99 nu bij Argos. Dat is een fantastische opslaan en de laagste prijs die we hebben gezien op de al goedkope smartwatch. Plus, dit horloge niet beknibbelen op de specs – je krijgt een prachtig AMOLED-scherm met real-time opleiding aanwijzingen en slimme meldingen op te starten.

Een duurzaam horloge gebouwd met fitness in gedachten, deze Huawei smartwatch gaan is het aanbieden van een prachtige pols stuk ontworpen voor het laatste. Dat ethos doorgaat naar de werking van uw nieuwe smartwatch en – met een verbazingwekkende 14-daagse levensduur van de batterij met het opruimen van de concurrentie en houden u verbonden voor een volle twee weken, zonder een toeslag. In een wereld van de 18-uurs Apple Horloge batterijen, dat is een belangrijk voordeel.

Aan de binnenkant van uw goedkope smartwatch, vindt u alle gebruikelijke fitness kan bijhouden en een hartslag monitor met slapen tracking-functies en een draaiend training systeem dat coaches die u in real-time van uw pols. Huawei links WatchOS achter voor dit nieuwste model, zodat elke functie die is gepatenteerd, en terwijl dat misschien beperk uw derde partij app toegankelijkheid, er is zo veel verpakt in dit prijskaartje dat je nog steeds een uitstekende waarde.

Deze Huawei GT smartwatch aanbiedingen, komen uit Argos en Amazon, dus of u nu na levering op dezelfde dag met Argos of goedkoper Prime verzendkosten, u verzekerd bent voor uw nieuwe fitness-tracker.

Vandaag de dag is het beste Huawei smartwatch aanbiedingen

Huawei GT smartwatch | £199.99 £99.99 bij Argos
Deze Huawei GT smartwatch gaan plaatsen van het fantastische fitness tracker net onder de £100 van deze week – de laagste prijs die we tot nu toe hebben gezien! Je krijgt alle fitness-functies die u zou verwachten van een aanzienlijke smartwatch als dit ook als een prachtig AMOLED display en de 14-daagse levensduur van de batterij. Ook vindt u in deze prijs is beschikbaar op Amazon.
Bekijk De Deal

Op zoek naar meer? We zijn het bijhouden van de nieuwste smartwatch verkoop gebeurt nu, en u kunt ook een volledige selectie van goedkope Apple Horloge deals beschikbaar op het moment. Als u op zoek bent naar iets in het bijzonder fitness-geïnspireerde, waarom niet eens kijken naar ons assortiment van Garmin fitness tracker aanbiedingen of deze uitstekende Fitbit verkoop?