Seksuele voorlichting seizoen 3: release datum voorspellingen en wat we weten

Netflix bevestigd dat seksuele voorlichting seizoen 3 is in de werken op februari 10, 2020. Zoals gerapporteerd door de Deadline terug in 2019, het eerste seizoen van de show trok in een indrukwekkende 40 miljoen kijkers tijdens de première week, dus de vernieuwing is geen verrassing. Gezien de toon is duidelijk populariteit op sociale media, het is veilig om te veronderstellen seksuele voorlichting heeft gevonden haar publiek.
Terwijl sommige fans zijn kritisch ten aanzien van dit verhaal sloeg in als een kunstmatige verlenging van het karakter van de voortdurende liefde dilemma, de directeur haalt uit elke mogelijke reactie. In een chat met BT, Ben Taylor zegt: “ik denk dat schoenen zal worden geworpen op de schermen. Op een goede manier. Ik hou van p***ed uit op spullen. Je denkt dat je het wilt, maar u niet”.