Zuid-Afrika tegen Engeland live stream: het horloge T20 series 2020 cricket overal

Zuid-Afrika heeft een veel beter account van zichzelf in hun ODI-serie tegen Engeland vorige week met zijn routinematig worden afgedaan door de toeristen in de eerdere Test-serie. Met drie T20 wedstrijden tot het einde van de bezoekers’ tour, zult u niet nodig om een bal missen met onze gids voor het krijgen van een Zuid-Afrika tegen Engeland T20 series live stream hieronder.

Zuid-Afrika tegen Engeland 2020 T20 series – waar en wanneer

De drie-match T20 Internationale serie vindt plaats in een trio van verschillende cricket locaties in Zuid-Afrika in het begin van februari.

1e T20 – 12 februari (Buffalo Park in het Oosten van Londen) Dag/Nacht

2e T20 – 14 februari (Kingsmead Cricket Ground, Durban) Dag/Nacht

3e T20 – 16 februari (SuperSport Park in Centurion )

De eerste twee T20s zijn dag/nacht overeenkomt met afspelen te beginnen om 6 uur SAST lokale tijd. Dat betekent 4 uur GMT start voor de folk kijken in het verenigd koninkrijk. De 3e T20 heeft een middag start met de eerste bal ingesteld worden genoemd om 2.30 uur SAST (12.30 uur GMT).

Ondanks de verbetering, de protea ‘ s waren nog steeds niet in staat om te pinnen in een veerkrachtig Engeland in de finale van ODI spel en moest genoegen nemen met een serie tekenen. Met vertrouwen opgebouwd, zullen ze op zoek zijn naar een stap verder gaan in deze T20 series.