Deze goedkope web hosting deal heeft een enorme 77% off dankzij Valentijnsdag

Rose boeketten hebben gelegd, truffels zijn gekocht en snoep harten zijn gebruikt als decoratie die kan alleen maar betekenen…Valentijnsdag is bijna hier!

En HostPapa heeft (soort van) kreeg in de romantische geest van dit jaar, door het verlagen van de WordPress Hosting Business plan prijs van $3.95 per maand en de Web Hosting Bedrijf van plan om $2.95 per maand.

De web hosting provider met een zeer indrukwekkende 72% en 77% korting op de 36-maanden plan voor zowel Web Hosting en WordPress Hosting Business plannen. Dit betekent dat je naast de drie jaar van web hosting is gesorteerd met een eenvoudig betalen, met de bonus van onbeperkt websites en SSD-opslag voor beide plannen.

Als je dit weet, web hosting deal zou de perfecte Valentijn cadeau voor een geliefde (lucky them!), of je nu probeert om gebruik te maken van deze geweldige korting – klik hier en ga dan naar HostPapa de website.

Naar beneden scrollen om zowel details in de volledige, vergeet deze deal eindigt op maandag, februari 17 , dus het is best om snel te handelen als u dat wilt!

Divider

HostPapa de goedkope web hosting deals

Is HostPapa goed?

Absoluut! Het heeft niet alleen een geweldige prestatie, het biedt ook telefonische ondersteuning in meer dan 17 landen en biedt een scala aan plannen, zodat het past bij iedereen – van beginner tot expert web hosting gebruikers. We zullen eerlijk zijn, het is niet de beste web hosting provider die er zijn, maar het is van grote waarde voor je geld.

Als u meer wilt weten, lees dan onze HostPapa review.