6 nieuwe Sky TV-programma de moeite waard in 2020

Afgelopen nacht, de Hemel gehouden een met sterren bezaaide evenement genaamd ‘Volgende’ in de Tate Modern voor de presentatie van de programmering komt in het volgende jaar. Duidelijk gesterkt door het succes van vorig jaar Tsjernobyl, die de uitzending reus, een co-productie met HBO, het besproken plannen om het dubbele van de investering in de originele content door 2024. Op de top van dat, Sky plannen voor het maken van een gigantische nieuwe productie faciliteit in Elstree, net buiten Londen.

Maar hoe zit het met de optredens? Sky zal hebben 80 originele serie in 2020, als een “40%” boost ” te zijn ONS content. Lucht, natuurlijk, is het BRITSE huis van HBO en Showtime toont, en het is net gestart met het kanaal Sky Komedie, welke hosts nieuwe afleveringen van grote AMERIKAANSE sitcoms zoals De Rechtvaardigen Edelstenen en het Beteugelen van Uw Enthousiasme.