De Canon EOS R5 is officieel één van de meest krachtige spiegelloze camera ‘ s ooit

Canon EOS R5
Er is nog steeds heel wat weten we niet over de lange-gerucht EOS R5, maar dit is de eerste keer dat Canon heeft bevestigd dat de camera en een aantal van de specs.
Canon RF 24-105mm

Het is niet duidelijk of Canon zal nog steeds het vrijgeven van meer informatie over de EOS R5 op de CP+ fotografie toon, die start op 27 februari, maar met een gerucht release datum van juli 2020, is er waarschijnlijk nog lang wachten zien we een in het vlees.
(Image credit: Canon)

Dit is een big deal, want Canon heeft in het verleden vermeden zet de beeldstabilisatie in de camera body’, beweert in plaats dat lens-based stabilisatie is superieur. Dat is duidelijk veranderd, met Canon nu de aankondiging dat de nieuwe IBIS-systeem “werkt in combinatie met de lens stabilisatie systeem”, ervan uitgaande dat u een gestabiliseerde lens, zoals de onlangs aangekondigde RF-24-105mm f/4-7.1 IS STM (daar later meer over).