De toekomst van de betalingen in de cloud

Cloud services zijn niet de oplossing voor alle merken,’ de bescherming van de gegevens uitdagingen, maar ze leveren een indrukwekkend niveau van transparantie en zijn vaak specifiek ontworpen om naleving van regelgeving te gemakkelijk. Veel, zoals veiligheid, privacy van gegevens is allemaal deel uit van de dienst voor hosting-bedrijven en er is een zeer lange en nog steeds groeiende lijst van cloud-diensten die zijn gegeven de zegen van de Payment Card Industry (PCI Security Standards Council.
Als consument merken profiteren van de voordelen van het aanbieden van klanten de handi-digitale betaalmogelijkheden, de grote enabler zal cloud computing – oplossingen – dat is, van diensten die op grote schaal beschikbaar zijn om over het internet, eerder dan op maat bouwt in opdracht van de merken zelf.

Over de auteur
In feite, public cloud service providers’ hele business model hangt af van hen die de beste beveiliging. Goed gedaan, het is net zo veilig als vrijwel alle in-house oplossing die betaalbaar zijn voor de meeste bedrijven.