Drie maanden van Amazon Music Unlimited absoluut gratis

Alle nieuwe Echo-Stip (3e Generatie) -…
Amazon Music Unlimited werkt briljant met Amazon ‘ s reeks van het Echo-luidsprekers. Met een dergelijke strakke integratie tussen de Alexa familie, en een aantal fantastische aanbiedingen er op dit moment gaande, wilt u misschien denken over het oppakken van een goedkope Alexa speaker te gebruiken met uw gratis proefperiode.
Terwijl Prime Muziek biedt 2 miljoen songs en een duizend afspeellijsten, Amazon Music Unlimited begint dingen met 50 miljoen tunes tot uw beschikking en duizenden vakkundig samengesteld afspeellijsten als goed. Plus, Amazon Music Unlimited biedt alle offline downloads, ad-free listening, en cross device actie die je zou verwachten van een premium streaming dienst vandaag.

Amazon Music Unlimited 3 maanden gratis op proef

Als u op zoek bent naar meer Amazon Echo deals, we volgen de nieuwste prijzen hier op TechRadar. Of, als u wilt dat om de meeste van uw Amazon Music Unlimited gratis proefversie met wat noise-cancelling hoofdtelefoons deals, we hebben je rug ook.

Maak het meeste van uw Amazon Music Unlimited gratis proefperiode

Deze Amazon Music Unlimited gratis trial geeft u drie maanden toegang tot de service, het opslaan van Prime hfl 23.97 en non-Prime hfl 29.97. Na uw gratis proefperiode tot een einde komt, wordt je automatisch ingeschreven voor een £7.99/mo (Prime-leden) of € 9.99/mo (non-Prime-leden) abonnement. Vergeet niet om een alarm in te stellen voor uw einddatum op indien u niet wilt dat dat gebeurt.

Alle nieuwe Echo (3e Generatie) -…