JB Hi-Fi ‘s klopte AU$250 uit TCL’ s Plex smartphone – nu een krankzinnige AU$249

Terwijl we nog niet de kans gehad om onze handen op deze telefoon, om te proberen het voor onszelf een blik op de specificaties en functies van het TLC-Plex heeft gewekt onze rente – verpakt met een gerenommeerde 6GB RAM en 128 gb opslagruimte, die is uitbreidbaar tot 256 GB via een microSD-kaart, het binnenwerk zijn heel behoorlijk.
TCL Plex | 6GB | 128 GB | AU9 (ADVIESPRIJS AU9; opslaan van AU0) Waar de TCL Plex belooft te schijnen is met zijn drie-lens de camera aan de achterkant, met 48MP, 16MP en 2MP sensoren voor het maken van scherpe en heldere beelden. TLC is gegaan een vleugje verder en voegde er een camera-app splitst het scherm in drie delen – elke voeding van een andere lens. Met deze functie kunt u eenvoudig vergelijken welke lens te gebruiken. Het nemen van een kijkje binnen vindt u een Snapdragon 675 processor – zeker niet de beste processor rond de stad, maar het zal vol vertrouwen het verwerken van de dagelijkse taken zonder problemen.
Het TLC-Plex (in Opaal Wit) is momenteel kost AU$249 via JB Hi-Fi – dat is een enorme korting van 50%, een besparing van AU$250. Het is de helft van de prijs en u zult niet vinden van iets anders op de markt op dit lage prijs! U bent waarschijnlijk gewend aan het zien van de naam TCL branded over de zuinige Tv ‘s, maar wat je waarschijnlijk niet wist is dat het bedrijf ontsproten is een nieuwe tak en besloten om te starten in de smartphone-markt met een upper mid-range smartphone die, net als hun TV’ s, geschikt voor de budget bewuste.
TLC is onlangs uitgebracht Plex-branded smartphone is dramatisch korting, zodat het nog meer betaalbaar dan het al was. Samen met een Snapdragon 675 processor, de TCL Plex packs 6GB RAM en 128 gb interne opslag, die kan worden uitgebreid tot 256 GB via microSD-kaart. Het is ook sport een indrukwekkende drie-lens van de camera achteraan met 48MP, 16MP en 2MP sensoren, zodat u niet hoeft in te leveren op de kwaliteit van de foto voor de prijs. Het TLC-Plex is momenteel beschikbaar in Opaal Wit door JB Hi-Fi op slechts de helft van de prijs – dat is een enorme besparing van AU0.Bekijk De Deal