Niet het kopen van een externe grafische kaart – gewoon bouwen van een PC of een gaming laptop, serieus

Echter, wanneer je kijkt naar wat de grafische kaart kan doen wanneer aangesloten op een PC die niet volledig kan profiteren van het, er is geen vergelijking. Wanneer aangesloten op onze testbank de RTX 2080 scores 10,970 in de Tijd Spy, waarvan 31% sneller. Dus, als je investeert in een high-end grafische kaart voor één van deze externe grafische vakken, net weet dat je waarschijnlijk niet van plan om het volledige potentieel van die GPU.
Dit is volledig, omdat de processor in deze laptop is niet alleen het einde voor high-end gaming. Als je bent dood ingesteld op het oppakken van een laptop met een externe grafische oplossing, gewoon in gedachten houden dat de werkelijkheid niet zo rooskleurig als het lijkt.