Valentijnsdag te koop bij Amazon: last-minute aanbiedingen op de beste verkopende toestellen

Ring Alarm 5-Delige set met Echo-Stip: 8.98 139 dollar bij Amazon
Deze 5-delige security systeem door de Ring zal de hoogte van uw telefoon wanneer de deuren of ramen open, of er beweging wordt gedetecteerd. Dit Alexa ingeschakeld home security kit is te koop bij Amazon voor 9, en voorzien van een gratis 3e generatie Echo-Stip.
Bekijk De Deal
Zie meer Valentine ‘s Day heeft met onze lijst van de Valentine’ s Dag bloemen: de beste online bloemen bezorgen diensten.Brand TV-Stick met Alexa Stem op Afstand: .99 .99 bij Amazon
U kunt het Vuur TV Stick te koop voor .99 bij Amazon. De populaire streaming-speler beschikt over een Alexa voice-afstandsbediening, dus u kunt uw stem gebruiken om te vinden en te starten films en TV-shows.
Bekijk De Deal

Amazon apparaat deals:

Echo Auto: .99 .99 bij Amazon
Voor de Alexa-enabled Echo Auto te koop voor slechts .99. De Amazone apparaat stelt u in staat om toe te voegen Alexa aan uw auto, zodat u kunt uw stem gebruiken om muziek af te spelen, check het nieuws, bellen, en nog veel meer.
Bekijk De Deal
Echo Toppen: 9.99 .99 bij Amazon
Amazon heeft de nieuwe Echo Toppen te koop voor .99. Dat is een korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de draadloze oordopjes die werken met Alexa om muziek te streamen, te bellen, een routebeschrijving en nog veel meer.
Bekijk De Deal
U kunt ook winkelen meer smart home biedt met onze lijst van de beste goedkope slimme huishoudelijke apparaten en gadget aanbiedingen.
Echo-Stip (3e Gen) Smart Speaker .99 .99 bij Amazon
U kunt het opslaan van op de 3e generatie Echo-Stip smart speaker bij Amazon. De compacte speaker wordt aangedreven door Alexa dus u kunt uw stem gebruiken om muziek af te spelen, vragen te stellen en het regelen van de andere compatibel met smart-apparaten.
Bekijk De Deal
Kindle Paperwhite $129.99 .99 bij Amazon
U kunt de score van een verlaging van de prijzen op de waterdichte Kindle Paperwhite bij Amazon. De ultra-lichtgewicht e-reader heeft een 6-inch glare-vrij te geven packs en 8GB opslag.
Bekijk De Deal
Amazon ‘ s top v-dag aanbiedingen zijn prijs bezuinigingen op de Echo-Apparaten zoals de best verkochte Echo-Stip te koop voor slechts .99 en de Echo laten Zien 5 te koop voor .99. U kunt ook het vinden van de alle-nieuwe Echo Toppen neer op een – record-lage prijs van .99. Amazon ‘ s smart home bundel deals zijn onder andere een gratis 3e generatie Echo-Stip met een korting op de Ring Video Deurbel 2 en een verlaging van de prijzen op de Ring van de Deurbel Pro. Als u op zoek bent naar e-reader koopjes, kunt u de nieuwe Kindle te koop voor .99 en korting op de waterdichte Kindle Paperwhite.
Ring Video Deurbel Pro met Echo-Stip: 8.99 9 op Amazon
Voor een beperkte tijd, je kunt besparen op de best-selling Ring Video Pro deurbel en ontvang gratis de 3de generatie Echo-Stip. De Ring Pro werkt met Alexa, zodat u kunt gebruik maken van uw Echo-Stip om meldingen te krijgen en te horen en te spreken bezoekers met twee-weg gesprek.
Bekijk De Deal
Ring Video Deurbel 2 met Echo-Stip: 8.99 9 bij Amazon
U kunt het opslaan van op de Ring Video Deurbel 2 en ontvang een gratis 3e generatie Echo-Stip met deze bundel deal van Amazon. De Ring Video Deurbel 2 werken met Alexa en stuurt waarschuwingen op uw smartphone wanneer er beweging wordt gedetecteerd.
Bekijk De Deal
Echo Toon 5: .99 .99 bij Amazon
Voor de Echo laten Zien 5 te koop voor .99 bij Amazon. De smart display verbindt met Alexa tonen van films en TV-shows, video-oproepen, check het weer en meer volledig hands-free.
Bekijk De Deal
Shop meer van Amazon ‘ s Valentijnsdag aanbiedingen hieronder en houd in gedachten, deze biedt einde van morgen, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.

Meer Valentine ‘ s Day verkoop

  • Amazon– Deals op Amazon ‘ s best verkochte apparaten
  • Walmart – Gift guide aanbiedingen op tech-artikelen, bloemen, sieraden en nog veel meer
  • Godiva Chocolade – Gratis verzending op bestellingen $15+ voor levering door V-Dag
  • Victoria ‘ s Secret – Stuur een e-gift card van Valentijnsdag
  • Shari de Bessen – Bespaar 15% op bloemen en geschenken
  • Lindt Chocolade – Selecteer gaven 20% korting
  • Nordstrom – Handgemaakte geschenken die gratis verzonden
  • Overstock – Bespaar op sieraden, horloges, kaarsen en meer
  • Doel – Een grote selectie van Valentijn snoep, traktaties en home decor

Als u op zoek bent naar last-minute Valentijnsdag aanbiedingen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Amazon ‘s Valentine’ s Day verkoop omvat de enorme kortingen op de best verkochte apparaten, waaronder e-readers, smart luidsprekers, streaming-apparaten, een koptelefoon en gebundeld smart home deals.
Als u geïnteresseerd bent in andere Amazon E-reader biedt, check out onze roundup van de beste Kindle verkoop prijzen en aanbiedingen en kunt u meer zien van de beste goedkope Amazon Echo prijzen en aanbiedingen die er momenteel beschikbaar zijn.Alle nieuwe Kindle .99 .99 bij Amazon
Voor een beperkte tijd, kunt u de 2019 Amazon Kindle te koop voor .99. De e-reader beschikt over een glare-vrij 6-inch display en packs 4 gb opslagruimte en een batterij die duurt weken.
Bekijk De Deal