Windows 10 is het krijgen van nieuwe GPU instellingen die zouden kunnen helpen om uw laptop levensduur van de batterij

Windows 10 heeft gezien de release van een nieuwe preview build te snel ring testers, die bevat een aantal interessante veranderingen op de GPU, evenals een verbeterde Agenda-app.
Bouwen 19564 komt met wat werk op de grafische instellingen in Windows-10, waarbij de gebruiker meer controle over de GPU die een bepaalde app gebruikt op systemen met meer dan één GPU, natuurlijk). Er is een lijst van apps die u kunt kennisnemen, alle met een vaste GPU voorkeur die kunnen worden gewijzigd als u wilt – en als een toepassing niet op de lijst, er is een faciliteit toe te voegen.
Microsoft heeft ook een ingebouwde zoekfunctie (met een filter systeem geïmplementeerd) om te zoeken naar een specifieke app snel, eerder dan de trawlvisserij via de lijst (handig voor degenen die hebben een ton van de software is geïnstalleerd).
Deze functie is met name handig voor laptop gebruikers die kunnen kiezen tussen het gaan voor de uitvoering of de batterij levensduur met een bepaalde app, door ofwel afzonderlijk of geïntegreerde graphics respectievelijk. Schakelen op afstand van de discrete GPU met een app, natuurlijk, energie te besparen – misschien wel een beetje, afhankelijk van de grafische oplossing in vraag.
Vind je de Grafische instellingen regelt u onder Instellingen > Systeem > Scherm > Grafische instellingen, overigens.
Windows 10
(Image credit: Microsoft)Verbeteringen van de agenda
Naast dit, de nieuwste Windows-10 preview build bevat een vernieuwde Agenda-app, zodat u kunt geven die een spin.
Opvallende wijzigingen zijn de mogelijkheid tot inzage in meer dan 30 nieuwe thema ‘ s, en het is nu gemakkelijker om een gebeurtenis toevoegen aan de agenda. Bovendien, een agenda deelvenster is toegevoegd aan de maand bekijken, zodat u om te zien al de gebeurtenissen van de dag op een rijtje.
Agenda ‘ s rekening navigatiedeelvenster is ook stortte neer als een ruimte besparende maatregel, met het synchroniseren van uw agenda-accounts nu klikbare iconen.
Dat zijn de twee belangrijkste wijzigingen voor het bouwen van 19564, maar zoals altijd, zijn er een tal van kleine aanpassingen en bekende problemen bewust te zijn van, met de volledige informatie over Microsoft ‘ s blog post.