Xiaomi kondigt 10 Mi en Mi 10 Pro Samsung S20-serie

Xiaomi heeft officieel aangekondigd de 10 Mi en Mi 10 Pro vlaggenschip smartphones voor het jaar 2020, twee dagen nadat Samsung introduceert met de Galaxy S20 – serie de wereld. Eerder, Xiaomi was van plan voor een fysieke introductie-evenement in China, maar door de uitbraak van het coronavirus, werd er overgeschakeld naar een online aankondiging.

De 10 Mi en Mi 10 Pro op tegen de Galaxy S20 telefoons met vlaggenschip-kwaliteit hardware en 5G ondersteuning. De telefoons worden ook verwacht om het te maken naar andere markten in de komende weken en we kunnen zien dat de Mi 10 lancering gebeurt in India, als Manu Kumar Jain, Global VP en MD, Xiaomi India laten doorschemeren in zijn laatste tweet.

Xiaomi Mi 10 Pro specificaties en prijs

(Image credit: Xiaomi)

Xiaomi Mi-10 Pro is voorzien van een oftewel 6; 67-inch AMOLED-scherm met een 90 hz refresh rate en is Full HD+ (2340 x 1080 pixels) resolutie. Het ondersteunt HDR10+ afspelen, DCI-P3 kleur gamut en is bedekt met een laag van Corning ‘ s Gorilla Glass 5 voor extra bescherming tegen normale slijtage.