Bespaar ruim 40% op een Sky Sports pass met deze ace Nu TV deal

Nu TV Sport Maand Pass | £33.99 £19,99 per maand voor 6 maanden
Meestal is een behoorlijk prijzig pakket, met deze korting zou u het opslaan van een totaal van £84 over zes maanden (hoewel u kunt stoppen op elk moment zonder betaling van een boete). En niet te vergeten, deze aanbieding is ook ideaal voor cricket fans als Engeland cricket Test wedstrijden tegen Sri Lanka en de vrouwen T20 World Cup zijn net om de hoek. Dus als er een grote wedstrijd of spel, dat is in aantocht en u wilt om het te vangen, dan is dit de aanbieding voor u.
Bekijk De Deal
Makkelijk, overal eigenlijk. Er is Nu een TV-app die je gratis kunt downloaden en die je kunt bekijken vanaf uw laptop, computer, tablet of mobiele telefoon. Afhankelijk van je PlayStation, Xbox of TV, deze drie zijn allemaal opties die je kunt kijken Nu TV ook.
En niet te vergeten, het is de start van het F1 seizoen en als deze aanbieding is geldig voor zes maanden zult u in staat om live stream tal van Grand Prix-met inbegrip van de Grand Prix van Monaco! En als golf is meer uw ding is, de US Masters en de PGA Championship komen, ook.
Als er een ding dat we zeker weten is dat Sky Sports biedt niet rond te komen vaak voor, en dat is de reden waarom dit Nu TV deal kon niet komen op een betere tijd!
Amazon US Aanzicht

Ontvang 40% korting Nu met TV ‘ s Sports Doorgeven

Als die niet worden opties geen zorgen: je kunt nog steeds een Nu TV-stick, voor een schamele £14.99. Deze worden aangesloten op de HDMI-poort op uw TV en is zelfs uitgerust met een voice-afstandsbediening. De Nu TV stick kunt u ook gebruik maken van een heleboel gratis catch-up diensten zoals iPlayer en Alle 4. Als u wilt controleren wat meer deals op Nu de TV-apparaten en geeft voor Sky Entertainment, Sky Kids-en Sky Sport -, hoofd op over aan onze reguliere Nu TV aanbiedingen pagina.

Hoe maak ik kijk Nu TV?

Meer informatie nodig? Wij hebben u gesorteerd, gewoon blijven lezen, zoals hieronder schetsen we dit Nu TV in full. Maar wat wij vertellen u meteen dat deze aanbieding eindigt op maandag 24 februari.
En waarom kon dit niet worden getimed meer perfect aan, vraag je? Nou, om te beginnen is er veel belangrijk Premier League – wedstrijden komen dus je ziet al de wendingen van de degradatie strijd en die vecht voor de Europese plaatsen (als Liverpool in principe hebben de titel verpakt).