Canon EOS 850D vs EOS 800D: het vergelijken van de beginners-vriendelijk Dslr ‘ s

Betaalbare Dslr ‘ s kan hebben verloren momentum vergeleken met de vele spiegelloze alternatieven, maar voor nu is dit de voor de hand liggende keuze als u wilt een DSLR met 4K-video die is niet onbetaalbaar, en geniet van de traditionele DSLR voordelen, waaronder het verwerken van en de levensduur van de batterij.
Net als zijn voorganger, de Canon EOS 850D / Rebel T8i heeft 45 cross-type scherpstelling. Dit lijkt een laag aantal als je meer van een spiegelloze camera fan, maar gericht met hen zal worden snel en accuraat.
De Canon EOS 850D / Rebel T8i is net genoeg om het bedrijf DSLR lijn is in de huidige, door het toevoegen van 4K-video. Andere verbeteringen, zoals iets beter burst snelheid en een langere levensduur van de batterij, volgens de CIPA-cijfers meer als nice-to-haves.

De sluitertijd van de tap zijn ook hetzelfde, op 1/4000 seconde tot 30 seconden, wanneer het licht is extra lage en uw statief extra stevig.
(Image credit: Canon)

Sensor

  • Canon EOS 850D / Rebel T8i: 24.1 MP Dual Pixel CMOS APS-C Sensor
  • Canon EOS 800D / Rebel T7i: van 24,2 MP-Dual Pixel CMOS APS-C Sensor