PS5 patent wijst op een nieuwe manier waarop je kunt communiceren met de PSVR 2

We kunnen alleen echt speculeren totdat Sony officieel bevestigt PSVR 2 is in de maak, maar dit patent geeft ons zeker een hoop om over na te denken.
Sony heeft patent op een nieuwe motion controller ontwerp dat kan worden voor de PSVR 2. “Deze controller apparaat wordt gedragen op de hand van een gebruiker en omvat: een veelheid van sensor-eenheden die het detecteren van de vingers van de gebruiker; en een sensor ondersteuning deel dat ondersteunt de sensor units, het” octrooi beschrijving leest. “De sensor ondersteuning onderdeel ondersteunt de sensor units, zodat de afstand tussen naburige sensor units kunnen worden gewijzigd.” Volgens het octrooi, zal de controller voorzien van een bandje om de pols, een trigger-knop op de bovenkant en dan een lange, verticale strook met de vinger sensoren, dus als een speler pakt de controller, hun vingers dekking van de sensoren.
Als dit het ontwerp van de nieuwe PSVR 2 controllers dan is het goed nieuws, zoals we zullen blij om te zien dat de achterkant van de Beweging zijn kleurrijke bollen. Plus, deze gestroomlijnde gamepads moet worden nauwkeuriger bij het opsporen van in-game interacties te wijten aan haar vinger-tracking sensoren.
De voorbereiding voor PSVR 2?

(Image credit: Sony/WIPO)Terwijl dit duidelijk niet de PS5-controller, het is zeer waarschijnlijk de nieuwe motion controller voor de PSVR 2 – het vervangen van de huidige Move-controllers.

Gepubliceerd door WIPO (via 91mobiles), de nieuw verschenen patent is voor een controller, in de vorm vergelijkbaar met een Wii controller, met de vinger-tracking sensoren die kan bepalen dat de gebruiker aan het spelen is en de afstand tussen de controllers zelf.
Terwijl Sony heeft nog niet officieel bevestigd PSVR 2 is in de maak, er zijn tal van geruchten die wijzen op een nieuwe PSVR headet zal lanceren voor de PlayStation 5. Geruchten suggereren dat de PSVR 2 kan zelfs de ogen en de beweging volgen, hoewel het octrooi dat voorgesteld die heeft ook beweerd dat de nieuwe PSVR controllers hebben een ingebouwde camera ‘ s – die we nog niet gezien hier.