Bespaar op goedkope draadloze earbuds met de nieuwste Bose, Beats, en Sony WF-1000XM3 aanbiedingen

Als je al verlangen naar een paar van hoge kwaliteit hoofdtelefoon, wilt u een kijkje nemen op de nieuwste goedkope draadloze oordopjes aanbiedingen. We hebben gespot top sets zoals Powerbeats Pro, Bose SoundSport, en zelfs Sony WF-1000XM3 draadloze oordopjes op de verkoop dit weekend, en brengen we je de beste deals. U kunt grijpen toonaangevende knoppen voor onder de $200 / £204 dit weekend, en overweegt u zou meestal betalen dichter bij $250 / 250 pond, wil je om te springen op deze aanbiedingen zo snel mogelijk. We zijn bijzonder opgewonden om te zien dat de Sony WF-1000XM3 oordopjes te koop voor zo weinig als $198 / £164.98 nu is, een uitstekende keuze voor krachtige audio met een beperkt budget.

Als u op zoek bent naar een groots geluid en een small form factor, deze goedkope draadloze oordopjes aanbiedingen zijn perfect. U bent het oppakken van toonaangevende ruisonderdrukking in de Sony WF-1000XM3 ‘ s en een sublieme fitness-forward design in de Powerbeats Pro, niet te vergeten dat de klassieke Bose bas van de Soundsports.

Plus, kunt u de pick-up te maken van al deze goedkope draadloze oordopjes voor minder dit weekend, met aanbiedingen uitbreiding in de VS en de UK. We hebben afgerond tot op de beste prijzen gaan hieronder zodat u kunt pick-up een aantal uitstekende toppen op koop nu.

Top goedkope draadloze oordopjes aanbiedingen in de VS

Sony WF-1000XM3 echte draadloze oordopjes | $229.99 $198 bij Amazon
Als u op zoek bent voor het blokkeren van de wereld en zich te concentreren op een aantal ongelooflijke audio, de Sony WF-1000XM3 oordopjes hebben een scherpe propositie voor je. U kunt het opslaan van $30 op de fantastische knoppen deze week, waardoor de prijs daalt tot onder de $200.
Bekijk De Deal

Bose SoundSport echte draadloze oordopjes | $249 $199 in Walmart
Deze Bose SoundSport draadloze oordopjes prioriteit aan sterke audio kwaliteit over geluidsisolatie, maar dat klassieke Bose soundscape meer dan maakt voor het binnendringen van een paar toeterende auto. U bespaart $50 dit weekend bij Walmart, het maken van de goedkope draadloze oordopjes nog meer verleidelijk.

Bekijk De Deal

Powerbeats Pro echte draadloze oordopjes | $249.95 $199.95 bij Amazon
Voor wie op zoek is naar fitness-geïnspireerde draadloze oordopjes verkoop, de Powerbeats Pro zijn een fantastische $50 korting deze week bij Amazon. U bent de sloop van ruisonderdrukking in het voordeel van de fantastische comfort en een oor grip design zorgt ervoor dat uw knoppen zal nooit uit glijden zelfs tijdens de meest intense workouts.
Bekijk De Deal

Top goedkope draadloze oordopjes deals in het verenigd koninkrijk

Bose Soundsport Gratis echte draadloze oordopjes | £169.95 £149 bij Sonic Direct
Komende goedkoopste in dit weekend zijn de Bose Soundsport echte draadloze oordopjes. Je het oppakken van een fantastische set van knoppen hier, hoewel dit niet de deal voor wie op zoek is naar ruisonderdrukking. Wat je krijgt is een prachtige audio kwaliteit evenals de toegang tot Siri en Google-Assistent.
Bekijk De Deal

Sony WF-1000XM3 | £230 £164.98 bij Amazon
De Sony WF-1000XM3 draadloze oordopjes regel de stok als het gaat om de ruisonderdrukking. Op grote schaal wordt gevierd als een van de beste koptelefoon voor geld te koop is, zou je wel gek zijn om op dit fantastische £65 korting bij Amazon.
Bekijk De Deal

Powerbeats Pro – Ivoor | £219.95 £196 bij Amazon
Als u op zoek bent naar een goedkope draadloze oordopjes om je te zien via een gezondheid kick, kijk dan niet verder dan de Powerbeats Pro. Met uitstekend geluid en een uniek oor haak ontwerp houden ze vastgelijmd aan uw hoofd wat de intensiteit van uw training, er is weinig reden om ze te passeren voor de volgende run.
Bekijk De Deal

We houden een oog op de nieuwste draadloze oordopjes aanbiedingen hier op TechRadar. Dat betekent dat je fantastische AirPods verkoop, Beats aanbiedingen, en nog meer goedkope noise-cancelling hoofdtelefoon.