Deze goedkope iPad aanbiedingen beginnen bij slechts $250 voor 2019 vlaggenschip en Pro-modellen

U vindt er tal van goedkope iPad aanbiedingen die voor het oprapen liggen dit weekend. Tussen Valentijnsdag en Presidents’ Day, we zitten in het midden van een aanbiedingen storm nu, en u kunt profiteren met een goedkope iPad voor zo weinig als $249.99.

Dat is de gangbare prijs van een 32GB iPad 10.2 (2019) op WiFi nu, en het is een fantastische $80-besparing over de gebruikelijke $329 prijskaartje. Plus, u kunt zelfs pick-up de 128-gb model voor $329.99, een $100 te slaan. Dat is nog niet alles, want er zijn nog veel meer goedkope iPad aanbiedingen worden vastgeklikt dit weekend als u op zoek bent naar iets met een beetje meer pit.

De goedkoopste iPad Pro deal je dit weekend is dit $674 11-inch model. Dat zit bij 64GB opslagruimte – voldoende voor entertainment, streamen, en een paar van de zwaardere programma ‘ s. Wat u ook zoekt, u zult het vinden van een goedkope iPad Pro deal aan vandaag, met vrijwel elke configuratie mogelijk met korting bij Best Buy dit weekend. U kunt maximaal $200 met deze iPad Pro aanbiedingen, dus wees er voordat ze opraken.

Deze goedkope iPad aanbiedingen zijn met een fatsoenlijk bedrag van de geldmiddelen uit de nieuwste Apple-tablets. We hebben gezien dat $50 – $100 uit hier en daar over de laatste paar weken, maar deze laatste verkoop aanbieden van een goed stuk uit de vraagprijs nu.

Niet in de VS? Check out de nieuwste iPad en iPad Pro deals hieronder

Goedkope iPad aanbiedingen (10,2-inch, 2019)

iPad 2019 | 10,2-inch, 32 GB, WiFi | $329.99 $249.99 bij Best Buy
De 32GB iPad 2019 mag dan wel de kleinste iPad nu verkrijgbaar, maar het is ook van cruciaal de goedkoopste. Plus, 32GB, meer dan genoeg opslag als u op zoek bent naar een goedkope iPad deal gewoon voor entertainment doeleinden of voor het surfen op het web. Als je niet denkt dat 32GB zal snijden, kunt u grab128GB van de opslag voor $329.99. Bekijk De Deal

Goedkope iPad Pro aanbiedingen

iPad Pro | 11-inch, 64 GB, WiFi | $799.99 $674.99 bij Best Buy
64GB is de minste hoeveelheid opslagruimte die u kunt vinden op een iPad Pro. Als u op zoek bent om te houden, misschien een of twee high-performance-apps op uw apparaat naast andere kleinere, en het kan goed genoeg zijn. Deze iPad Pro deal is gericht op degenen die willen de kracht en de snelheid van het nieuwste model, maar hebben geen behoefte aan grotere opslagcapaciteiten. Als je het idee hebt dat nodig hebt, kunt u nog redden met deze iPad Pro aanbiedingen netten u het 256 GB model voor $799.99, 512 GB voor $999.99 en de 1TB-versie voor $1,149.99.
Bekijk De Deal

iPad Pro | 11-inch, 64 GB WiFi + Cellular | $949 $824.99 bij Best Buy
Als u gebruik wilt maken van uw iPad Pro uit en over, zonder dat voor het opsporen van gratis WiFi, dit cellular-model kan de moeite waard de extra $150 van deze week. We zien grote kortingen op deze 11-inch modellen, en u kunt ook pick-up van 256 GB voor $949.99, 512 GB voor $1,149.99 en 1 tb voor $1,299.99.
Bekijk De Deal

iPad Pro | 12.9-inch, 64 GB, WiFi | $999.99 $874.99 bij Best Buy
Je pakt een enorme 12.9-inch iPad Pro voor slechts $874 dit weekend bij Best Buy. Plus, u kunt het opslaan van $150 op het 256 GB model voor $999 of het 512 GB model voor $1,199. Deze 1TB iPad Pro deal komt ook in met $200 uit op $1,349.99.
Bekijk De Deal

iPad Pro | 12.9-inch, 256 GB, WiFi + Cellular | $1,299 $1,149.99 bij Best Buy
De 12,9-inch iPad Pro met cellulaire kan het allemaal. Dus als u op zoek bent naar de meest krachtige iPad die momenteel op de markt, je wilt een kijkje nemen op deze $150 sparen bij Best Buy. De 256GB model past bij de meeste prima maar als je echt op zoek te duwen deze iPad Pro deal te zijn grenzen vindt u het 512 GB model voor $1,349 of opslagcapaciteit van 1 tb voor $1,499Bekijk de Deal

Die goedkope iPad deal is voor mij de juiste?

Er zijn genoeg iPad aanbiedingen om uit te kiezen dit weekend dat het maken van een keuze tussen de modellen aan te bieden, kan het moeilijker zijn dan het vinden van de beste prijs. Er zijn verschillende use cases voor ieder model iPad, echter, dus het vinden van de perfecte tablet voor u is het gemakkelijk als je eenmaal weet wat een ieder kan doen.

De iPad Pro is de duurste versie van de Apple tablet geld kunt kopen vandaag de dag – maar het biedt ook de kracht en de opslag varieert als gevolg van dat alles. De huidige iPad Pro deals zijn het aanbieden van high-performance tabletten voor gebruik als laptop vervanger, of als een secundaire touch apparaat voor het zwaardere werk op de gaan. Wij adviseren een iPad Pro model met ten minste 256 gb SSD opslag voor heftier werk, maar als je bent genomen door de 64GB iPad Pro deal dit weekend, we zien een aantal uitstekende prijzen die maken het de moeite waard te kiezen als een lichtere taak of entertainment apparaat.

Het vlaggenschip van de iPad loopt vaak de goedkoopste, en in 2019 de termijn is niet anders. De 10,2-inch iPad deal biedt een meer professionele uitstraling dan de standaard iPad historisch gehouden. Met ondersteuning voor Apple Potlood en Smart Keyboard, evenals een groter scherm en versterkt de verwerking van de macht, de 2019 model is het beste gevoel iPad vlaggenschip nog niet. Plus, als u op zoek bent om te besteden zo weinig mogelijk, zult u nog steeds wegkomen met de 32GB opslag opties in dit model.

We volgen de laatste iPad-verkoop hier op TechRadar, maar in het geval u op zoek bent naar iets met een beetje minder Appel smaak we ook het bijhouden van de beste Samsung tablet prijzen en Oppervlakte Ga deals gaan als de