Verizon Fios deal: voor een jaar van Disney Plus voor gratis, plus een $50 gift card

Als u op zoek bent naar een goedkope internet plan, dan bent u in geluk. Nu, Verizon is het aanbieden van een gratis jaar van Disney Plus en een Visa gift card wanneer u zich aanmeldt voor een Verizon Fios internet plan.Zie meer van de beste home internet diensten en aanbieders die op dit moment beschikbaar zijn.U ontvangt de Visa gift card 60 dagen na de registratie, en uw Disney Plus-abonnement wordt automatisch verlengd voor .99 een maand na de 12 maanden periode is afgelopen. We weten niet hoe lang Verizon is het aanbieden van deze tijdelijke promotie, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.

Fios Internet begint bij .99/mo: Ontvang een jaar van Disney Plus gratis en ontvang een gift card
Verizon is het aanbieden van één jaar van Disney Plus gratis en een Visa gift card wanneer u zich aanmeldt voor een Fios Internet plan. U ontvangt de cadeaubon in 60 dagen na je inschrijving en je Disney Plus-abonnement wordt automatisch verlengd voor .99 een maand na de 12 maanden periode is afgelopen.
Bekijk De Deal

Fios internet plannen beginnen bij slechts ,99 per maand met 200 Mbps, .99 een maand met 300 Mbps, en .99 een maand met een Gigabit-verbinding, die ook wordt geleverd met een 0 Visa gift card. U kunt ook een mix en match elk internet-en TV-plan, zodat u kunt aanpassen op uw service precies wat je nodig hebt.