Voxi gegevens zijn een impuls SIM only aanbiedingen van £10 per maand komt een einde aan een zeer snel

Voxi de laatste promotie, net als zijn TV-show tegenhanger – de Liefde Eiland, zal tot een einde komt zeer binnenkort. Met een einddatum in steen van februari 19, nu de tijd is om te duiken op één van deze populaire SIM only aanbiedingen.

Dus wat je eigenlijk om met een Voxi SIM? Die einddatum eenvoudig benadrukt het einde van Voxi gegevens verhoogt. Met zijn 6GB plan op dit moment zitten in 8GB en de 15 GB optie te gaan tot 20GB.

Terwijl die boost in de gegevens is natuurlijk een welkom bonus, de echte win met Voxi is in twee delen. Ten eerste, het netwerk biedt onbeperkt social media dus je zult nooit in rekening gebracht voor het gebruik van Facebook, Whatsapp, Instagram en tal van andere platforms.

Ten tweede, Voxi werkt op 1-maands ‘ rolling contracten zo kunt u altijd blijven of vertrekken meteen. Al deze factoren komen samen om Voxi een sterke speler in de wereld van de SIM only aanbiedingen.

Echter, de markt is zeer concurrerend en een netwerk heeft opgevoerd te bieden een aantal bijzonder sterke concurrentie te Voxi – Smarty Mobiel. Scroll naar beneden om meer te weten over wat er beschikbaar is van zowel Voxi en Smarty.

SIM only abonnement van Voxi | 1 maand rollen | 6GB 8GB data | Onbeperkt sms ‘ en en bellen | € 10 per maand
De goedkopere van de twee opties, dit is een uitstekende prijs voor de 8GB van de gegevens. En, met Voxi de 1 maands ‘ rolling contracten, je geen zorgen hoeft te maken over het feit dat stak een lang contract. Terwijl 8GB van gegevens is misschien niet genoeg voor sommige mensen, is het ongelimiteerde gebruik van social media helpt evenwicht dat uit.
Bekijk De Deal

SIM only abonnement van Voxi | 1 maand rollen | 15 GB 20 GB data | Onbeperkt sms ‘ en en bellen | £15 per maand
Spring omhoog door een fiver een maand en je krijgt een indrukwekkende verhoging van uw gegevens cap. Een flinke 20GB data gecombineerd met Voxi onbeperkt social media zou dit betekenen dat u geen problemen hebt met het lopen uit halverwege de maand. Als u behoefte aan een beetje meer gegevens, dit is één van de beste prijzen rond dit punt.
Bekijk De Deal

Smarty concurrerende SIM only aanbiedingen:

Smarty Mobile is in veel opzichten vergelijkbaar met Voxi. Zij bieden beide een 1-maands ‘ rolling contracten, ze zijn betaalbaar, maar Smarty heeft dat beetje extra gegevens om de overwinning voor de niet-sociale media-verslaafden.

Voor € 10 per maand, Smarty krijgt u 30 GB aan data. Dat is nogal een boost op het bovenstaande van Voxi en kunt u de ketting. Spring omhoog naar 15 pond per maand en u zult zien dat uw gegevens klimmen tot 50 gb.