Vreemde Dingen seizoen 4 teaser trailer toont Hopper leven

De Sukkel broers toegevoegd sommige details te markeren de trailer van de release. “We zijn verheugd om officieel te bevestigen dat de productie op Vreemde Dingen 4 is nu aan de gang is – en nog meer enthousiast om aan te kondigen de terugkeer van Hopper! Hoewel het niet allemaal goed nieuws voor ons ‘American’ – hij is opgesloten, ver van huis in de besneeuwde woestenij van Kamtsjatka, waar hij zal worden geconfronteerd met de gevaren van zowel mens…en andere. Ondertussen, terug in de verenigde staten, een nieuwe horror begint aan de oppervlakte, iets te lang begraven, iets dat verbindt alles….
De reden van deze trailer is zo verrassend is, is dat wij niet verwachten om iets te zien van de Vreemde Dingen seizoen 4 voor een tijdje. De show van vorig seizoen debuteerde in juli 2019, en we verwachten meer dan een jaar voordat de volgende – en Netflix heeft niet de neiging om bekendheid te geven aan de shows in het enorme detail tot een maand of twee voor de release.