Nieuwe regels kick in vandaag de dag die u helpen bij het vinden van de beste breedband, TV en telefoon deals

Het is net een heel stuk gemakkelijker om de beste breedband deals evenals TV en telefoon, volgende nieuwe Ofcom regels die nu in de plaats. Dat betekent een enorme 20 miljoen mensen kunnen profiteren en een van die zou kunnen worden u.

De nieuwe eisen die breedband, TV en telefoon aanbieders moet u belangrijke informatie aan klanten wanneer hun contracten zijn tot een einde te komen.

Ze moet ook doorgaan met het verzenden van gegevens op een regelmatige basis na dat. Dus verwacht de communicatie naar stap omhoog een inkeping van vandaag.

Ongeveer een op de zeven mensen weten niet of ze nog gebonden aan een contract na afloop daarvan. De nieuwe regels zijn in de plaats te helpen die mensen die nu worden duidelijk verteld dat ze door een nieuwe deal en op de top van dat voor de beste opties vastgelegd voor hen. Bijvoorbeeld aanbiedingen die bieden de helft van de prijs line rental voor de eerste zes maanden, voordat wandelen, zal duurder op de lange termijn in het verleden een contract einde.

“Miljoenen meer betalen dan ze nodig hebben om te”

Nieuwe waarschuwingen bevatten details over wanneer de overeenkomst eindigt, is de prijs die is betaald voor, wijzigingen aan de service, de prijs, dat betaald is aan het eind van het contract, opzegtermijn informatie en de beste aanbiedingen en prijzen voor nieuwe klanten.

Lindsey Fussell, Ofcom ‘ s Consumer Group Directeur, zei: “Miljoenen mensen zijn uit de overeenkomst en betalen meer dan ze nodig hebben. Deze nieuwe regels maken het makkelijker om te grijpen een betere deal.

“Maar je hoeft niet te wachten om te horen van uw provider. Op slechts een paar minuten van uw tijd zou u kunnen besparen honderden euro ‘ s van vandaag.”

Het kan niet eenvoudiger om geld te besparen en het verbeteren van uw breedband, TV of telefoon bepaling en we hebben alle opties gelegd voor u om uit te kiezen in onze beste breedband deals en beste mobiele telefoon aanbiedingen gidsen.

Zie meer: