Op bijna $20K, ‘ s werelds meest krachtige laptop maakt de MacBook Pro zoek goedkope

Deelnemen aan één van de snelste Cpu ‘ s beschikbaar op de markt (een 8-core Intel Core i9-9900KS) is een Nvidia Geforce RTX 2080 GPU met 8GB GDDR6. De machine beschikt ook over 128 gb RAM-geheugen (verdeeld over vier kanalen), twee recent geïntroduceerd Sabrent Raket 4 TB SSD-kaarten in RAID 0 voor maximale prestaties en twee 8TB Micron SSD geconfigureerd in RAID-1 voor back-up.
Aan de Eurocom Hemel X4C– het is niet zo mooi of draagbaar als de 16-inch Apple MacBook Pro, maar het is een aanzienlijk krachtiger optie als je het niet erg het extra gewicht en het gewicht.
Met een maxed-out configuratie, het kost maar liefst ,623 (ongeveer £14,300), dat is meer dan driemaal de prijs van de MacBook Pro de meest specced versie (kost ,099).

Als u weet van een meer krachtige laptop met een 15,6-inch form factor, met alle middelen in contact komen.

Eurocom Hemel X4C – ,623 direct
Dit werkstation is echt wat voor dromen van gemaakt zijn. Een van de snelste Cpu ‘ s rond, met zoveel geheugen als je kunt krijgen en veel opbergruimte. Met een 4K-display, een top van de range GPU en ton van verbinding mogelijkheden, het is de ultieme draagbare machine om te werken of te spelen.Bekijk De Deal
Met de Sky X4C, je krijgt een laptop die beats van 99,99 procent van de desktops van vandaag.
De meest krachtige laptop in de wereld op dit moment is niet precies een looker, maar als je in de markt, de snelste en de meest geschikte notebook op de planeet, ziet zijn waarschijnlijk geen prioriteit.
Om precies de prijs bijna .000, kiezen voor een 3 jaar terug naar de fabriek depot garantie plan en kies een beefier 780W externe voeding. De meeste Eurocom laptops ook mogelijk de CPU en GPU worden opgewaardeerd gemakkelijk.