Hoe kijken 2020 Brit Awards: live stream online van de UK of het buitenland

60

En in termen van prestaties van de kijkers dit jaar in voor een echte traktatie. Fans zullen zien 2020 Brit genomineerden Stormzy, Harry Styles, Billie Eilish, Mabel en Lewis Capaldi lid worden van de Britten Rijzende Ster winnaar Celeste voor een onvergelijkbare toon. Brit Awards 2020 – waar en wanneer De Brit Awards 2020 zal worden gehost in de Londense O2 Arena op dinsdag, 18 februari en zal worden uitgezonden op ITV van 8pm GMT. In termen van de awards zelf, de concurrentie is zwaar – zie je de wil van Charli XCX, FKA Takjes, Freya Ridings, Mabel en Mahlia strijden voor vrouwelijke solo-artiest. Over het onderwerp van de genomineerden, de Brit Awards zijn onlangs bekritiseerd door hun gebrek aan vrouwelijke nominaties. Beste Britse Groep heeft alleen mannelijke nominaties, net als Mastercard Album Van Het Jaar en Beste Nieuwe Britse Kunstenaar heeft slechts één vrouwelijke nominatie. Als u wilt een volledige lijst van de genomineerden gewoon blijven schuiven.
Niet-overeenkomende een vakantie en niet in het verenigd koninkrijk voor de awards? Geen paniek, gewoon blijven lezen om uit te vinden hoe de live stream van de Brit Awards van overal.

Hoe om te kijken naar de Brit Awards 2020 gratis online in het verenigd koninkrijk: ExpressVPN komt met een 30 dagen geld-terug-garantie en als u hier klikt kunt u voor 49% uit en 3 maanden gratisook.
5
P2P Verkeer

Stream Brit Awards 2020 live als u zich buiten het land


CyberGhost 3 Jaar

Proefperiode
Torrenting en P2P-verkeer
60
Het is compatibel met alle apparaten, ondersteunt de meeste streaming-diensten en behoort tot een van de snelste. U kunt het zelfs installeren op apparaten zoals een Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox en PlayStation. Dus voor een one-stop-shop, kunt u niet verkeerd gaan met Express.
Dit is mogelijk met behulp van een VPN – en TVPlayer.com. Het is ongelooflijk makkelijk om te doen, te volg deze drie eenvoudige stappen:

2020 Brit Award genomineerden in full:

2. De verbinding met de juiste server locatie
Open gewoon de VPN-app, klik op ‘kies locatie’ en selecteert u overal in het verenigd koninkrijk – het is super makkelijk om te doen.
Beste Mannelijke Solo Artiest: Dave, Harry Styles, Lewis Capaldi, Michael Kiwanuka, Stormzy
Om te kijken naar de Brit Awards 2020 in het verenigd koninkrijk op televisie, je moet gewoon om een verbinding met een ITV uitgezonden, via de antenne-of satelliet-om 9 uur vanavond.
Express VPN-12 maand
5
Net als vorig jaar, zullen de awards worden georganiseerd door komiek Jack Whitehall.
Onbeperkte bandbreedte
1. Downloaden en installeren van een VPN
De beste manier om te streamen van de Britten voor gratis buiten het verenigd koninkrijk is te downloaden en installeren van een VPN met een gratis proef-of 30-dagen geld terug garantie. We hebben alle geteste het grote VPN-diensten en wij beoordelen ExpressVPN als de absolute beste.

Beste Britse Groep: Bastille, Bring Me The Horizon, Coldplay, D-Block Europe, Veulens