Marshall pleinen tot Sony WH-1000XM3 met het schommelen van de noise-cancelling hoofdtelefoon

Voor audio-kwaliteit, de nieuwe hoofdtelefoons bevatten custom-tuned dynamische 40mm drivers die Marshall vorderingen zal leveren “lichte en heldere hoge tonen en krachtige middentonen, en een diepe bass”. Hopelijk zijn deze blikjes te verbeteren op de Marshall Major II Stem, die, ondanks het aanbieden van een evenwichtige plaatsing, waren niet de meest wendbare of spannende hoofdtelefoon wij hebben geluisterd met.
Design-wijs, ze zien er vrij gelijkaardig aan de originele Marshall Monitor hoofdtelefoon, met een leder-look oppervlak dat teruggrijpt naar het merk van de legendarische gitaarversterkers. De Marshall-logo wordt weergegeven in de iconische witte letters op elke oorkop, waardoor de nieuwe hoofdtelefoon in het oog springende, als niet subtiel.