Het Apple-Horloge 4 krijgt een $100 prijs knippen bij Best Buy

Beste Koop van het Apple Event, de verkoop is nu gebeurt en omvat het prijs bezuinigingen op de best verkochte apparaten zoals de Apple Horloge. Voor een beperkte tijd, kan je op de Apple-Horloge-Serie 4 met mobiele koop voor $379. Dat is een $100 prijs knippen en de beste prijs die we gevonden hebben voor de 44mm smartwatch. Best Buy heeft ook het Apple-Horloge-Serie 3 te koop voor slechts $199.

De Apple Horloge 4 is verpakt met gezondheid gerichte functies en is voorzien van een ingebouwde ECG-app om u te waarschuwen wanneer een hoge of lage hartslag wordt gedetecteerd. De smartwatch tracks populaire trainingen en het aantal verbrande calorieën en biedt persoonlijke coaching om je gemotiveerd te houden. Het zwem-proof smartwatch heeft ook een 30% groter scherm waardoor het makkelijker wordt om te zien gezondheid statistieken, berichten en meldingen. De Serie 4 biedt een indrukwekkende 18-uur levensduur van de batterij en bevat nieuwe functies zoals een val detectie en sos SOS.

Deze deal is voor een Apple-Horloge 4 met LTE-connectiviteit, waarmee je internet en telefoon verbinding op uw horloge zelfs wanneer je iPhone is ver weg. We weten niet hoe lang het Beste Kopen zal de smartwatch op de verkoop, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.

Apple Horloge aanbiedingen:

Apple Horloge 4 GPS + Cellular, 44mm: $479 $379 bij Best Buy
Best Buy heeft de Apple Horloge 4 met mobiele koop voor $379. De 44mm smartwatch voorzien van LTE-connectiviteit waarmee u om internet en telefoon verbinding op uw horloge zelfs wanneer je iPhone is ver weg.
Bekijk De Deal

Apple-Horloge-Serie 3 GPS, 38mm: $279 $199 bij Best Buy
U kunt de Apple-Horloge-Serie 3 terug te koop bij Best Buy voor slechts $199. De 38mm smartwatch functies van de hartslag en GPS-technologie en is verkrijgbaar in een zwarte en witte sport band.
Bekijk De Deal

Ontdek meer Apple horloge verkopen met de beste goedkope Apple Horloge prijzen en aanbiedingen die op ieder model is nog steeds gevuld met de retailers.

U kunt ook grijpen Apple ‘ s smartwatch voor minder met gereviseerde Apple Horloge verkopen.